Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Saus til fisk. melk og glutenfri oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Saus til fisk. melk og glutenfri



Saus til fisk, melk og glutenfri inneholder 40 Kalorier, 5 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Saus til fisk, melk og glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Saus til fisk, melk og glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlMiniMax Soya
2dlvann
1ssMaizenna
Safran eller saft av sitron
Salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Saus til fisk. melk og glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier40.0240.92Kcal
Protein0.981.00gram
Karbohydrat5.275.39gram
Kostfiber0.040.04gram
Fett1.661.70gram
Mettet fett0.590.60gram
Salt0.030.04gram
Pris på oppskriftenKr 7.69Kr 7.86Kroner
Hele oppskriften veier409 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland MiniMax Soya, vann og Maizenna. Kok opp sausen under omrøring. Smak til med safran eller sitron, salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23977)
Kategori: Saus
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Lesere: 5854 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.