Sildesodd fra Solund



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Potet og kålrot kokes i vann med salt og timian. Tilsettes meljevning. Fersk storsild deles i 4-5 stykker og kokt med til slutt. Sild, potet og kålrot pises med kniv og med flatbrød til. Suppen serveres samtidig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14056)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sild og poteter med smilende egg.Sild og poteter med smilende egg.
Denne retten har 107,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.