Sildesodd fra Solund





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Potet og kålrot kokes i vann med salt og timian. Tilsettes meljevning. Fersk storsild deles i 4-5 stykker og kokt med til slutt. Sild, potet og kålrot pises med kniv og med flatbrød til. Suppen serveres samtidig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14056)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26
Lesere: 3044 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.