Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokoladeboller oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokoladeboller



Sjokoladeboller inneholder 426 Kalorier, 61 g Karbo, 5 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeboller har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladeboller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkegg
2,5dlmelis
2plate(r)sjokolade, 250 g
2sssterk kaffe
1tsvaniljesukker
Ca 7,5dlpuffet ris
1sskonjakk eller kaffelikør




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier425.852 972.18135.10Kcal
Protein5.1736.081.64gram
Karbohydrat61.20427.1419.42gram
Kostfiber3.0621.360.97gram
Fett16.75116.905.31gram
Alkohol0.50 %3.490.16gram
Mettet fett9.6667.423.06gram
Salt0.050.370.02gram
Pris på oppskriftenKr 8.29Kr 57.86Kr 2.63.-
Hele oppskriften veier698 totalt698 pr porsj32 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 22 boller

(ca 22 store boller)

Denne oppskriften inneholder ikke delfiafett eller smør, som risboller gjerne gjør. Bollene smaker derfor mer, og er på langt nær så fete som andre varianter.

Man kan lage store eller små boller, og legge dem i små konfektformer. Skal ikke stekes!

Pisk egg, melis og vaniljesukker porøst. La sjokoladen smelte i kaffen over vannbad. Bland sjokolade og eggeblandingen med puffet ris. Sett dem på bakepapir ved hjelp av en skje og la avkjøles. Oppbevares kjølig i boks.

Tilsett gjerne konjakk eller kaffelikør (Tia Maria) i sjokoladeblandingen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13320)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere: 7091 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.