Fotograf:
Frukt.no
Sjokoladefondue med frukt og bær inneholder
465 Kalorier,
42 g Karbo,
5 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Sjokoladefondue med frukt og bær har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladefondue med frukt og bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11772 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladefondue med frukt og bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 465.15 | 484.34 | Kcal |
Protein | 5.14 | 5.35 | gram |
Karbohydrat | 41.62 | 43.34 | gram |
Kostfiber | 3.12 | 3.25 | gram |
Fett | 29.22 | 30.43 | gram |
Mettet fett | 17.74 | 18.47 | gram |
Alkohol | 1.27 % | | | |
Salt | 0.07 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.32 | Kr 11.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 417 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del frukten i mindre biter som passer en munnfull. Legg på fat. Kok opp fløten i en kjele. Brekk sjokoladen i biter og ha den i fløten. Rør til sjokoladen er smeltet. Tilsett konjakk eller lignende etter smak og bland godt. Ha den varme sjokoladen i en fonduegryte og hold den varm. Dypp frukten i sjokoladen og kos dere. Server gjerne litt iskrem til.
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Norsk Ukeblad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968568)
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift