Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokoladekrem til eclairs oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokoladekrem til eclairs



Sjokoladekrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En deilig myk sjokoladekrem, perfekt som fyll i eclairs.

Oppskriften inneholder 216 Kalorier, 24 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladekrem til eclairs er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,6litermelk
6dlkremfløte
440grsukker
1stkvaniljestang
240greggeplomme
190grmaisstivelse (maizena)
100grgod mørk kokesjokolade

Pynt til eclairs

Melis, kakao og vann til glasur
pynt etter eget ønske




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier215.536 834.24195.26Kcal
Protein3.54112.253.21gram
Karbohydrat23.68750.8721.45gram
Kostfiber0.278.560.24gram
Fett11.79373.8510.68gram
Mettet fett6.84216.896.20gram
Salt0.082.540.07gram
Pris på oppskriftenKr 3.36Kr 106.54Kr 3.04.-
Hele oppskriften veier3 171 totalt3 171 pr porsj91 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig.
6. Del sjokoladen i biter og rør den inn i den varme vaniljekremen. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.

Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.

Pynt til eclairs med sjokoladekrem:
1. Lag melisglasur ved å blande melis, eggehvite og kakao. Sprøyt på på toppen av eclairene og pynt etter ønske.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31860)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Lesere: 1191 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Enkel Dronning Hasselnøtt glasur med fløte.Enkel Dronning Hasselnøtt glasur med fløte.
Denne retten har 465,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekrem til eclairs.Sjokoladekrem til eclairs.
Denne retten har 215,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel Dronning Hasselnøtt glasur til kaker.Enkel Dronning Hasselnøtt glasur til kaker.
Denne retten har 427,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.