5 dl fløte
200 g potetmel
200 g smør
1 liten teskje hjortetakksalt
Nok hvetemel til en passe deig
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 200
kaker
Visp fløten litt og rør smøret mykt.
Bland i det tørre.
Kjevl ut en leiv som er 1/2 cm tykk.
Kjevles med rutet kjevle og strøs med sukker.
Skjæres ut til passe store kaker som stekes lysebrune i god varme. 250 grader
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 575)
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Uten egg Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-07-24
Oppdatert dato:2002-07-24
Lesere: 3233 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.