Sveitsisk ostefondue inneholder
214 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Sveitsisk ostefondue har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitsisk ostefondue er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8821 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sveitsisk ostefondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.17 | 223.27 | Kcal |
Protein | 13.28 | 13.84 | gram |
Karbohydrat | 1.13 | 1.18 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.01 | gram |
Fett | 13.19 | 13.75 | gram |
Mettet fett | 8.35 | 8.70 | gram |
Alkohol | 5.40 % | | | |
Salt | 0.58 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.23 | Kr 14.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 417 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gryten gnis inn med hvitløk (hvitløk kløften halveres og gryten gnis med snittflatene), hell i vinen og varm langsomt opp. Osten has i under jevn røring. Kirsebærlikøren røres sammen med maisennamel. Dette helles i gryten når osten begynner å koke.
Smak til med krydderiene. Gryten settes på bordet over sprit bluss, gjestene tar loffbiter på fonduegaffelen og dypper i ostemassen. Frisk, grønn salat passer fint til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16121)
Kategori:
Fondue
Land:
Sveits
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-27
Oppdatert dato:2003-10-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.