Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tørr buljong grunnoppskrift oppskrift fra matoppskrift.no

Tørr buljong grunnoppskrift



Ingredienser

Toppe af forskellige grøntsager og krydderurter.
F.eks.
selleri, porre, pastinak, persillerod, gulerod, rødbede, ærtebælge, persille, dild, timian, løvstikke.




Fremgangsmåte:

Rens og skyl grønsagerne. Hæng toppene til tørre i et tørt og mørkt rum med rodenden opad. Når de er tørre granuleres de, blandes og opbevares på glas.
Ved brug overhældes den tørrede bouillon med kogende vand og trækker ca. 10 min.
Der bruges ca. 2 tsk pr. liter vand.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1052)
Kategori: Kraft
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-28
Oppdatert dato:2002-08-28
Lesere: 2726 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også God kjøttkraft.God kjøttkraft.
Denne retten har 53,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.