Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tyttebærlyngte/karvete fra Jøkelfjord oppskrift fra matoppskrift.no

Tyttebærlyngte/karvete fra Jøkelfjord



Ingredienser

Tyttebærlyng
Karveblomster




Fremgangsmåte:

Plukk tyttebærlyng om høsten og tørk dette. Ha det på tette glass. Gjør på samme måte med karve, men der bruker du bare blomsten, ikke bladene. Kok vann og ha lyngen i. Trekkes i ca. 10 minutter. Ha i litt sukker ev. litt honning.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19120)
Kategori: Tedrikk
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Lesere: 5022 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blåbærlyngte.Blåbærlyngte.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ingefærte.Ingefærte.
Denne retten har 23,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderte.Krydderte.
Denne retten har 2,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.