10 enkle kaker til morsdagen fra far


Oppdatertdato: 2023-02-10 Tema: Kaker Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Når fedre skal overraske mor på morsdagen, er det lett og raskt å kjøpe ferdig kake på meny eller mega. Men skal en virkelig legge inn noen poeng så tar man å lager noe selv. Om de ikke er så vanskelige eller eksklusive så slår det godt an med en kake som er søt å se på samt smaker godt. Er man helt håpløs på kjøkkenet så kan det til nød godtas å bruke slik kakemiks, men ofte er det like raskt å bruke en enkel, vanlig oppskrift. Så se under her for en del kaker som er enkle, kan pyntes og se fine ut, samt slår an hos mor. Og om en tar med ungene på jobben har du virkelig gjort inntrykk. Og husk å ta oppvasken etterpå. Da kan du enkelt senere få lov til fotballtur til England eller kjøpe ny bil.

Jeg vil anbefale en formkake for de som ønsker en enkel kake. Det som tar tid er jo som oftest stekingen. Så om du finner frem noen kakeformer, en kjøkkenmaskin og ingredienser + noe å måle/veie med + noe å røre med, så er det en god begynnelse. Men ikke prøv deg på avanserte kaker eller de som tar lang tid.

Her er noen tips:
  • Har dere en liten kjøkkenmaskin er den best å bruke. De store er mer uhåndterlige og deigen forsvinner liksom i en enorm bolle.
  • Finn frem alle ingrediensene før du begynner
  • Finn frem en passende form. Bruk enten bakepapir i formen eller spray/smør den med fett. Disse store formene heter langpanne og er en grei løsning når man har barn som er glad i kaker. Det er ikke noe mer arbeid å bake stor kake fremfor en liten.
  • Som regel skal kaker stå i midten eller litt under midten i stekeovnen
  • Steketid kan variere litt, men når det nærmer seg slutten åpner du døra og stikker en strikkepinne eller grillpinne ol i deigen. Er den tørr når den kommer opp er kaken ferdig. Omvendt så trenger den noen flere minutter, men husk at tørr kake ikke er noe godt
  • Alle slike formkaker trenger noe på toppen. Glasur og/eller pynt av bær, krem ol. Ligger ved oppskrift på glasur her under i flere av oppskriftene.
  • Pynt kan være krem, bær, frukt eller bare ett dryss med slik kakepynt.
  • Og ang meg selv. Den første kaken jeg bakte -ever- var en som het tigerkake. Ligger under her uten bilde. Og nr 2 var marmorkake som også er under her med bilde. De andre er kaker vi og har prøvd og som ikke er spesiellt vanskelige.


Lykke til.

Annonse



Marmorkake


Prøv også Marmorkake.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 08.12.2017
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

200 g smør eller margarin
250 g sukker
2 ts vaniljesukker
3 egg
240 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl fløte
1-2 ss kakao


marmorkake er en av de kakene jeg lagde når jeg var liten. En formkake som består av en deig med 2 farger. Disse kakene blir ofte tørre, så det kan lønne seg å bruke litt ekstra sjokolade i + ekstra vaniljeessens, og ikke spar på sukkeret. For eksempel litt sitronskall også. Den vi lagde ble litt hulter til bulter i marmoreringen


Fremgangsmåte

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt.

Ha i vaniljesukker eller sitronskall.

Sikt sammen mel og bakepulver og bland det i røren sammen med fløten.

Hell vel 1/3 av røren i en annen bolle. Bland kakaoen i denne røren.

Legg lys og mørk røre lagvis i smurt og strødd form (ca 1 1/2 l), med lys røre nederst og øverst.

Før en gaffel lett gjennom røren så kaken blir marmorert. Stek kaken på 175 C i 1 time, men prøv med en bakepinne etter 45 minutter. Den kan godt være litt seig. .

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 409,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Saftig banankake med sjokolade


Prøv også Saftig banankake med sjokolade.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 30.08.2020
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Meny
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

4 stk overmodne bananer
3 stk egg
100 g nøytral olje, f.eks rapsolje eller soyaolje
400 g mel
150 g sukker
1 ts bakepulver
½ ts salt
1 ts kanel
100 g sjokolade
50 g valnøtter, hakkede


En enkel og saftig banankake med sjokolade og servert med iskrem. Oppskriften er opprinnelig fra meny, men vi fant ut at å servere den med vaniljeis var toppers!
Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Du trenger en brødform på omtrent 1 liter.


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader, og kle en brødform med bakepapir.

Mos bananene med en gaffel til en bananpurè. Tilsett eggene og rør til de er godt blandet inn. Rør inn oljen. Sikt inn de tørre ingrediensene og vend sammen med en slikkepott. Ikke rør for mye, da blir konsistensen veldig kompakt, selv om noen liker det slik bla undertegnede.

Vend inn sjokoladen og valnøttene rett før steking.

Ha røren over i brødformen, og stek i ca. 30 - 50 minutter (avhengig av ovn). I vår varmluftsovn var den faktisk ferdig etter drøye 30 minutter, så bruk en bakepinne
Pakk inn i aluminiumsfolie og kaken vil holde seg saftig i flere dager. Pynt den som du ønsker, prøv for eksempel honning og banan i skiver. Eller du kan server som oss med en kule is samt litt krem på toppen med nøttedryss. Kaken blir ganske mørk, men det er pga sjokoladen og at bananer blir mørke.
Næringsinnhold er uten is og krem.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 304,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,02.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Enkel og god gulrotkake


Prøv også Enkel og god gulrotkake.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 12.08.2016
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Egil Bratnes hjemmeside
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

2 egg,
2 dl sukker,
2 dl hvetemel,
1 ts natron,
1 ts kanel,
1 ts vaniljesukker,
1 ts matolje,
3 dl revne gulrøtter
1 håndfull rosiner

Glasur:
50 g Primulaost (romtemperert),
30 g mykt smør,
2 dl melis,
1 ts vaniljesukker


Gulrotkake lager vi med jevne mellomrom. Det er en kake som er så saftig, og samtidig kan jeg jo innbille meg at den er veldig sunn. Men smaker himmelsk. Vi har og litt mer mykt smør i glasuren enn oppskriften siden vi ikke hadde nok kremost. Men det gjør ikke noe. Og som prikken over gulrota, ha i en god neve rosiner i deigen. Det gjør den mer saftig.
Og legg merke til formen, denne ble lagd i en hjerteform. Om du er mann og lager denne til din kjære i en hjerteform, da scorer du mange poeng


Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i resten + evt rosiner. Stekes i godt smurt og strødd form ved 175 c i ca. 40 minutter.

Glasur:
Alt røres godt sammen og smøres oppå kaken. Pynt med mandelspon, gulrot strimler .

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 298,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 52,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Eplekake i langpanne.

Eplekake i langpanne


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 21.10.2017
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

4 syrlige epler
2 egg
150 g sukker
50 g smør, smeltet
3/4 dl melk
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 1/2 ts kanel


Tradisjonell eplekake med kaneldryss i langpanne. Bruk rikelig med epler.Kan også serveres med is eller vispet krem. Vi drysset over litt vaniljesukker bare for dekorasjon, men perlesukker kan og brukes.


Fremgangsmåte

Langpanne, ca. 22x30 cm eller springform 24 cm
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 30 minutter

Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær eplene i båter og legg dem i kaldt vann så de ikke blir brune. Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland smør og melk og visp blandingen i eggedosisen. Bland mel og bakepulver og rør det inn til slutt. Hell deigen i smurt langpanne eller kledd med bakepapir. Dryss 1 ts kanel over deigen. Hell vannet av eplebåtene og legg dem takstenslagt på deigen og dryss over resten av kanelen. Stek kaken midt i ovnen. Skjæres i ruter ved servering.

Oppskriften kommer opprinnelig fra mat.no helt tilbake til rundt 2003.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 188,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,48.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melisglasur 2.

Melisglasur 2


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 24.02.2014
Denne retten tar ca 1-10 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Brodogkorn.no
Bildet er tatt av Brodogkorn.no

Ingredienser

2- 3 stk eggehvite
500 g melis
noen dråper sitronsaft


Det er viktig med en god melisglasur når man skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus. Eggehvite gir en mer holdbar og glansfull dekor.


Fremgangsmåte

1. Bland sammen eggehviter, melis og sitrondråper til glasuren.
2. Rør til den er klumpfri og glatt.
3. Farg glasuren med konditorfarge.
4. Fyll glasuren i en konditorpose og knyt igjen. Klipp et lite hull i det ene hjørnet når huset skal pyntes. Lag gjerne flere poser med forskjellige farger.
5. Fest non-stop, seigmenn, nøtter eller kakepynt på med glasuren.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 332,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 81,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig appelsinkake.

Saftig appelsinkake


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 11.04.2017
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

300 g smør
3 dl sukker
5 stk egg
revet skall av 1 stk appelsin
¾ dl appelsinjuice eller presset appelsinsaft
1 ½ ts bakepulver
6 dl hvetemel

DYNKING AV VARM KAKE:
presset appelsinsaft av 2 stk appelsin

GLASUR:
2 dl melis
1 ½ ss appelsinjuice eller presset appelsinsaft


Denne appelsinkaken er veldig saftig og har svært god holdbarhet. Vi brukte en rund randform. Passer til kaffekos hele året


Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig. Rør inn ett og ett egg. Rør sammen røren mellom hvert egg. Tilsett appelsinsaften og -skall. Sikt sammen bakepulver og mel, og rør det inn.

2. Fyll røren i en godt smurt springform, ca. 22 cm i diameter. Sett kaken på nederste rille i stekeovnen og stek ved 175 °C i ca. 50 minutter. Stikk huller i kaken med en pinne. Hell presset appelsinsaft over hullene. Avkjøl kaken på rist.

3. Rør ut melis med appelsinsaft til glasur og fordel den over kaken. Hinnefrie appelsinbåter og strimler av appelsinskall er smakfullt tilbehør og dekorativ pynt.

Tips:
Du kan gjerne fryse kaken, men da må den være uten glasur.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 305,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,79.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinkake med ostekrem.

Appelsinkake med ostekrem


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 06.08.2013
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Melk.no

Ingredienser

bunn:
4 stk egg
150 g sukker
revet skall av ½ stk appelsin
4 ss appelsinsaft(saften av en halv appelsin)
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
75 g meierismør

ostekrem:
125 g kremost naturell
2 ss sukker
4 ss appelsinsaft(saften av en halv appelsin)
revet skall av ½ stk appelsin


En enkel og frisk kake med appelsin og ost - til enhver anledning.


Fremgangsmåte

Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett appelsinsaft og -skall, mel blandet med bakepulver og smeltet avkjølt meierismør. Hell røren i smurt langpanne og stek den pent gyllen. Hvelv kaken på melstrødd håndkle eller papir. Avkjøl og del tvers over i to like biter.

Ostekrem:
Bland sammen ost, appelsinskall og sukker. Rør inn appelsinsaft til kremen er passe tykk. Smør kremen på den ene kakedelen og legg den andre over. Dryss på melis og skjær i jevne firkanter.

Firkantet kakeform ca. 30x40cm (til en kake på 10 porsjoner).
I stekeovnen ved 200 grader C, 10-15 minutter

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 297,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,93.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig langpanne sjokoladekake.

Saftig langpanne sjokoladekake


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 09.03.2016
Denne retten tar ca 45 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kim
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

Bunn:
1 Liter Hvetemel
1 Liter Sukker
3 Ss Bakekakao
2 Ts Natron
1 Ts Bakepulver
1 Ts Vniljesukker
1 Ts Kanel
1 Liter Skummet kulturmelk

Glasur:
100 g Kokesjokolade
2 ss Sterk kald kaffe
100 g Smør/margarin
75 g Melis
1 Egg


En litt annerledes kake uten smør og egg i deigen. Men masse sukker som gjør kaka litt sticky. Men veldig god. Passer i den store langpanna. For oss var det akkurat passe med 30 minutter i ovnen med varmluft.


Fremgangsmåte

Bunn:
Bland alt det tørre. Tilsett deretter kulturmelken og bland alt sammen godt.
Hell røren i en langpanne (smørt/bakepapir).
Stek midt i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Avkjøl i formen på rist.

Glasur:
Brekk opp sjokoladen og smelt den på svak varme med kaffen.
Avkjøl. Pisk smør og melis hvitt. Pisk deretter inn egget, før den smeltede sjokoladen røres inn. Smør utover kaken med slikkepott eller lignende.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 270,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 52,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,26.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig gulrotkake med mørk sjokolade.

Saftig gulrotkake med mørk sjokolade


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 21.10.2016
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Meny
Bildet er tatt av Meny

Ingredienser

1 kg gulrøtter vasket og skrellt
6 dl hvetemel
6 stk egg
6 dl sukker
3 ts kanel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 ts natron
3 ss soyaolje
100 g mørk kokesjokolade, finhakket

Glasur til gulrotkake
1 pk kremost naturell
120 g smør, smeltet
4 ts vaniljesukker
1 pk melis


Dette er den beste og mest saftige gulrotkaken du noen gang kommer til å smake. Nydelig og saftig gulrotkake med mørk sjokolade og et utrolig godt lokk av kremost, denne er et must på kakebordet.


Fremgangsmåte

Sett først ovnen på 180 grader. Rens gulrøtter og riv dem. Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland mel, vaniljesukker, natron, bakepulver og kanel og miks det inn i røren. Rør i hakket kokesjokolade. Ha så i resten av ingrediensene. Rør forsiktig, men godt, og hell deigen til gulrotkaken i langpannen.
Stekes på 180 grader i ca 40 minutter. Steketid kan variere fra ovn til ovn, så sjekk mot slutten ved å stikke en gaffel i kaken. Hvis røren henger igjen på gaffelen kan den stå litt til.
Pisk alle ingrediensene til glasuren godt sammen. Det er ikke sikkert at du trenger all melisen, juster etter smak og konsistens.
Kaka må være helt avkjølt. Del kaka i to (på langs!). Smør på et lag med glassuren på bunnen. Ha på lokket og smør et nytt lag på toppen. Pynt gjerne med selvvalgt kakepynt.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 265,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,19.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronkake 3.

Sitronkake 3


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 02.11.2005
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

375 gr. smør,
375 gr. sukker,
1 ss. vaniljesukker,
revet skall av 1 sitron,
6 egg,
375 gr. hvetemel,
1 ts. bakepulver

Glasur:
200 gr. melis,
presset sitronsaft,
revet skall av 1 sitron


Denne kan lages i forskjellige former, men vi hadde den i en randform, men da så vi at oppskriften må reduseres litt. Målene som er her nå passer langpanne. Veldig god og saftig og med masse glasur passer den mine smaksløker.


Fremgangsmåte

Rør smør og sukker lyst og lett. Ha i vaniljesukker og sitronskall. Rør inn eggene, ett om gangen. Bland melet med bakepulveret og ha det i røren. Kle en langpanne med bakepapir og hell i røren. Bre den jevnt utover.

Stek kaken på nederste rill ved 180 C i ca. 30min. Rør melis med sitronsaft og revet skall. Smør den på lunken kake.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 408,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,09.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Appelsinglasur til kaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 31.03.2002
Denne retten tar ca 0 å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Elbjørg Pettersen

Ingredienser

2 dl melis
Appelsinsaft
Appelsinskall



Fremgangsmåte

Riv det gule på appelsinskallet.
Press ut appelsinsaften.
Bland melis og appelsinsaft/skall. Og rør til den er glatt og fin.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 400 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 100 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,05.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Karamellglasur til kaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 31.03.2002
Denne retten tar ca 0 å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Elbjørg Pettersen

Ingredienser

2 dl melis
3 ss kakao
2 dl fløte



Fremgangsmåte

Bland melis og kakao i en liten kasserolle.
Tilsett fløten og la glasuren småkoke 15-20 minutter til den er passe tykk.
La glasuren bli noe avkjølt før den brukes.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 370,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Tigerkake


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 24.03.2002
Denne retten tar ca 0 å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Elbjørg Pettersen

Ingredienser

4 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 1/2 ts vaniljesukker
3 dl sukker
3 dl smeltet smør
2 ss kakao
4 egg
1,5 dl melk



Fremgangsmåte

Rør egg og sukker godt.
Bland i melk, smør, mel og bakepulver.
Bland godt så røren blir jevn.
Ta vekk 1/3 del av røren og tilsett kakao, og resten tilsettes vaniljesukker.

Hell røren i smurt og strødd stor form og stek ved 200- 225 grader i ca 60-90 minutter. Bruk bakepinne.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 375,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,3.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3376



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.