Fotograf:Meny Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Du trenger en brødform på omtrent 1 liter.
Oppskriften inneholder 303 Kalorier, 40 g Karbo, 6 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Saftig banankake med sjokolade med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
303.32
4 424.89
442.49
Kcal
Protein
6.01
87.68
8.77
gram
Karbohydrat
40.09
584.84
58.48
gram
Kostfiber
2.04
29.76
2.98
gram
Fett
12.76
186.15
18.61
gram
Mettet fett
2.35
34.28
3.43
gram
Salt
0.40
5.83
0.58
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.02
Kr 44.06
Kr 4.41
.-
Hele oppskriften veier
1 459 totalt
1 459 pr porsj
146 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
skiver
Sett ovnen på 180 grader, og kle en brødform med bakepapir.
Mos bananene med en gaffel til en bananpurè. Tilsett eggene og rør til de er godt blandet inn. Rør inn oljen. Sikt inn de tørre ingrediensene og vend sammen med en slikkepott. Ikke rør for mye, da blir konsistensen veldig hard.
Vend inn sjokoladen og valnøttene rett før steking.
Ha røren over i brødformen, og stek i ca. 50 minutter (avhengig av ovn).
Pakk inn i aluminiumsfolie og kaken vil holde seg saftig i flere dager. Pynt den som du ønsker, prøv for eksempel honning og banan i skiver.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34598)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2019-01-26
Oppdatert dato:2019-01-26
Lesere: 624 totalt.