Fotograf:Meny Litt sunnere pannekaker til frokost, lunsj eller middag! Topp dem med friske bær, frukt eller brunost. Oppskriften gir ca 10 små pannekaker.
Visp sammen egg, melk og kesam i en bolle.
Mos bananen med en gaffel. Rør mel, havregryn, sukker og most banan inn i eggeblandingen og visp godt til røren blir jevn og klumpfri. La røren stå i ca. 30 minutter før steking.
Stek fine og gylne pannekaker over middels høy varme i en liten stekepanne.
Topp pannekakene med bær eller frukt etter ønske, litt vaniljekesam og revet brunost er også godt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32467)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2016-08-05
Oppdatert dato:2016-08-05