Fotograf:Frukt.no Bananer i pannekakerøren gir pannekaker som både er søte og sunne. Bruk gjerne bananer som begynner å bli overmodne. Disse pannekakene passer til frokost, i matpakken, middag eller kvelds.
Oppskriften inneholder 129 Kalorier, 20 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland sammen mel, havregryn, egg og melk med en miksmaster, e.l.
Kjør røren med en stavmikser for å knuse havregrynene.
La røren svelle i 20-30 min.
Skrell bananene og mos dem med en gaffel.
Ha bananmosen i pannekakerøren, og kjør noen sekunder med stavmikseren, slik at alt blander seg.
Stek små eller store pannekaker.
Server bananpannekakene nystekte med friske bær og med litt honning over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33984)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-06-15
Oppdatert dato:2018-06-15