Fotograf:Rosemarie Pettersen Pannekaker til frokost er ikke noe norskt fenomen, men vi har som regel god tid om morgenen og da kan vi prøve ut forskjellige oppskrifter til frokost. Her med 2 bananer som var godt modne og havregryn, kefir ++. Veldig godt med syltetøy fra hagen.
Knus bananen med en stavmikser.
Rør inn bakepulver, havregryn og salt
Rør så inn egg og tilsett melkeblandingen(kefir/lettmelk) litt etter litt.
Rør inn chiafrø og rør til blandinger er jevn.
Om du har tid, så la stå å svelle litt i kjøleskap men ikke for lenge da den blir mørkere fort.
Spe evt med mer melk før steking
Stekes i litt margarin som vanlige små lapper på begge sider
Server med kaneldryss, evt sukker eller syltetøy til frokost eller?
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34228)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-08-16
Oppdatert dato:2018-08-16