Fotograf:Rosemarie Pettersen Pannekaker til frokost er ikke noe norskt fenomen, men vi har som regel god tid om morgenen og da kan vi prøve ut forskjellige oppskrifter til frokost. Her med 2 bananer som var godt modne og havregryn, kefir ++. Veldig godt med syltetøy fra hagen.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Sunne bananpannekaker til frokost med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
125.16
290.18
58.04
Kcal
Protein
4.43
10.27
2.05
gram
Karbohydrat
18.96
43.96
8.79
gram
Kostfiber
2.30
5.33
1.07
gram
Fett
3.00
6.96
1.39
gram
Mettet fett
0.88
2.04
0.41
gram
Salt
0.79
1.82
0.36
gram
Pris på oppskriften
Kr 1.93
Kr 4.47
Kr 0.89
.-
Hele oppskriften veier
464 totalt
232 pr porsj
46 pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
pannekaker
Knus bananen med en stavmikser.
Rør inn bakepulver, havregryn og salt
Rør så inn egg og tilsett melkeblandingen(kefir/lettmelk) litt etter litt.
Rør inn chiafrø og rør til blandinger er jevn.
Om du har tid, så la stå å svelle litt i kjøleskap men ikke for lenge da den blir mørkere fort.
Spe evt med mer melk før steking
Stekes i litt margarin som vanlige små lapper på begge sider
Server med kaneldryss, evt sukker eller syltetøy til frokost eller?
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34228)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-08-16
Oppdatert dato:2018-08-16
Lesere: 729 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.