Karamellglasur til kaker





Karamellglasur til kaker inneholder 376 Kalorier, 36 g Karbo, 3 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Karamellglasur til kaker har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karamellglasur til kaker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlmelis
3sskakao
2dlfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Karamellglasur til kaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier375.711 243.60Kcal
Protein2.708.94gram
Karbohydrat35.68118.10gram
Kostfiber1.525.03gram
Fett24.3580.60gram
Mettet fett15.9252.70gram
Salt0.070.22gram
Pris på oppskriftenKr 5.17Kr 17.11Kroner
Hele oppskriften veier331 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland melis og kakao i en liten kasserolle.
Tilsett fløten og la glasuren småkoke 15-20 minutter til den er passe tykk.
La glasuren bli noe avkjølt før den brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967002)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-31
Oppdatert dato:2002-03-31
Lesere: 4551 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.