Fotograf:Dansukker Denne sursøte sitron- og hylleblomstsirupen kan brukes som smakstilsetning i desserter, og er perfekt til lapper og pannekaker. Sprinkle sitron- og hylleblomstsirupen over pannekakestabelen, og server med vaniljeis.
Oppskriften inneholder 192 Kalorier, 48 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet kasserolle. La koke i 5 minutter. Rør om av og til.
Hell over sirupen i en ren glasskrukke med lokk. Avkjøl uten lokk. Oppbevares i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35337)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2020-08-01
Oppdatert dato:2020-08-01