Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Karamellkrem til eclairs oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Karamellkrem til eclairs



Karamellkrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En nydelig karamellkrem som passer til fyll i eclairs.
NB! Kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.


Oppskriften inneholder 460 Kalorier, 27 g Karbo, 5 g Protein og 37 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karamellkrem til eclairs er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2stkgelatinplater
1,5dlkremfløte
150grsukker
120greggeplomme
1stkvaniljestang
150grromtemperert smør




Kalorier og næringsinnhold i Karamellkrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier459.602 642.2475.49Kcal
Protein4.6126.500.76gram
Karbohydrat27.04155.454.44gram
Kostfiber0.000.000.00gram
Fett37.00212.716.08gram
Mettet fett21.80125.333.58gram
Salt0.352.000.06gram
Pris på oppskriftenKr 5.79Kr 33.29Kr 0.95.-
Hele oppskriften veier575 totalt575 pr porsj16 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Ha sukkeret i en kjele og la dette stå på platen uten at du rører, til det karamelliseres.
3. Hell i fløten og la det småkoke samtidig som du rører, til det ikke er klumper i kremen.
4. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene, visp lett sammen med eggeplommene. Hell litt av den varme karamellblandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.
Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs..

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31863)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Lesere: 1581 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vanilje- og kardemommesirup.Vanilje- og kardemommesirup.
Denne retten har 173,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lime- og ingefærcurd.Lime- og ingefærcurd.
Denne retten har 321,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 49,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..
Denne retten har 348,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 85,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melisglasur 2.Melisglasur 2.
Denne retten har 332,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 81,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og hylleblomstsirup.Sitron- og hylleblomstsirup.
Denne retten har 191,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellkrem til eclairs.Karamellkrem til eclairs.
Denne retten har 459,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marengs 2.Marengs 2.
Denne retten har 247,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 57,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lime- og gløggcurd.Lime- og gløggcurd.
Denne retten har 317,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lemon Curd.Lemon Curd.
Denne retten har 347,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.