Fotograf:
Brodogkorn.no
En nydelig karamellkrem som passer til fyll i eclairs.
NB! Kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes. Oppskriften inneholder
460 Kalorier,
27 g Karbo,
5 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamellkrem til eclairs er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3168 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Karamellkrem til eclairs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 460.04 | 2 644.77 | 75.56 | Kcal |
Protein | 4.72 | 27.14 | 0.78 | gram |
Karbohydrat | 27.04 | 155.45 | 4.44 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 37.00 | 212.71 | 6.08 | gram |
Mettet fett | 21.39 | 122.97 | 3.51 | gram |
Salt | 0.35 | 2.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.79 | Kr 33.29 | Kr 0.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 575 totalt | 575 pr porsj | 16 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
eclairs
1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Ha sukkeret i en kjele og la dette stå på platen uten at du rører, til det karamelliseres.
3. Hell i fløten og la det småkoke samtidig som du rører, til det ikke er klumper i kremen.
4. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene, visp lett sammen med eggeplommene. Hell litt av den varme karamellblandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.
Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs..
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31863)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift