Fotograf:Knut Pettersen En litt annerledes kake uten smør og egg i deigen. Men masse sukker som gjør kaka litt sticky. Men veldig god. Passer i den store langpanna. For oss var det akkurat passe med 30 minutter i ovnen med varmluft.
Oppskriften inneholder 270 Kalorier, 52 g Karbo, 4 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bunn:
Bland alt det tørre. Tilsett deretter kulturmelken og bland alt sammen godt.
Hell røren i en langpanne (smørt/bakepapir).
Stek midt i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Avkjøl i formen på rist.
Glasur:
Brekk opp sjokoladen og smelt den på svak varme med kaffen. Avkjøl. Pisk smør og melis hvitt. Pisk deretter inn egget, før den smeltede sjokoladen røres inn. Smør utover kaken med slikkepott eller lignende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Kim
(Intern: 2118969105)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-03-09
Oppdatert dato:2016-03-09