Fotograf:
Knut Pettersen
Sjokoladekake i langpanne 2 inneholder
335 Kalorier,
52 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake i langpanne 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake i langpanne 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 14 lesere
Lesere:
22796 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i langpanne 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 335.33 | 7 762.08 | 388.10 | Kcal |
Protein | 4.76 | 110.18 | 5.51 | gram |
Karbohydrat | 51.74 | 1 197.66 | 59.88 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 33.10 | 1.66 | gram |
Fett | 11.83 | 273.84 | 13.69 | gram |
Mettet fett | 2.75 | 63.66 | 3.18 | gram |
Salt | 0.55 | 12.81 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 62.96 | Kr 3.15 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 315 totalt | 2 315 pr porsj | 116 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Langpanne, ca. 35.40 cm 180 ° C i 20-30 minutter
Er langpanna 50.60 cm, må det lages tredobbel porsjon
1 Sett på ovnen og smør og strø en langpanne.
2 Pisk eggedosis av egg og sukkei (5 minutter).
3 Smelt margarin og bland i melken,
4 Bland kakao, vaniljesukker og bakepulver oppi melet og sikt dette i eggedosisen vekselvis med smør- og melkeblandingen
5 Fyll røra i langpanna og stek på nederste rille.
Glasur.
1 Smelt smøret og bland det med den ferdigkokte kaffen
2 Sikt sammen det tørre og bland det med smøret og kaffen.
3 Rør sammen og smør det over kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kjetil Pettersen
(Intern: 2118968803)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-08-27
Oppdatert dato:2004-08-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift