Fotograf:
Melk.no
Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Oppskriften inneholder
399 Kalorier,
47 g Karbo,
5 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake i langpanne 6 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5083 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i langpanne 6 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 399.13 | 10 206.31 | 340.21 | Kcal |
Protein | 5.34 | 136.55 | 4.55 | gram |
Karbohydrat | 47.09 | 1 204.16 | 40.14 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 40.91 | 1.36 | gram |
Fett | 20.69 | 529.07 | 17.64 | gram |
Mettet fett | 12.45 | 318.36 | 10.61 | gram |
Salt | 0.63 | 16.04 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.23 | Kr 82.60 | Kr 2.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 557 totalt | 2 557 pr porsj | 85 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
stykker
Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret og tilsett melken.
Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i eggedosisen under forsiktig omrøring med en slikkepott, vekselvis med smør og melkeblandingen.
Hell røren over i en stor langpanne, ca 32 x 40 cm, med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken før kremen smøres på.
Krem:
Bland alle ingrediensene i en bolle og visp til en luftig krem. Smør kremen utover kaken og pynt etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30549)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-01
Oppdatert dato:2013-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift