Fotograf:Knut Pettersen Rullekake er litt vrien å få til, men for en god smak.
Her pyntet jeg med litt jordbær og krem, men ser ikke så perfekt ut, men smaken!!!!
Husk at steking går veldig fort og stryk på syltetøy og rull sammen så fort som mulig.
225 grader i ca. 8 minutter, midterste rille
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på mel med bakepulver. Bland forsiktig med slikkepott. Legg bakepapir i en langpanne og bre røren utover. Stek til kaken er lyst gyllen. Hvelv kaken på håndkle, fjern papiret og stryk på syltetøy. Rull sammen.
La kaken ligge med skjøten ned.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 8925)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake Diett/allergi:
Uten melk Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-01-29
Oppdatert dato:2016-01-29