Sett oven på 180 grader.
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis i en bolle.
Bland siktet hvetemel med bakepulver og kanel, og bland dette i bollen vekselvis med oljen.
Tilsett revne gulrøtter til slutt og bland godt.
Kle en langpanne med bakepapir.
Hell røren i pannen.
Sett kaken på nederste rille og stek til den er ferdig, 50-60 minutter.
Stikk en trepinne i midten av kaken for å sjekke om den er ferdig. Fester det seg deigrester på pinnen må du steke den litt til. Om ikke er den ferdig.
Legg en rist over formen og velt kaken rundt. Løft av langpannen og fjern bakepapiret. La kaken avkjøle på risten.
Pisk kremost, smør og melis til en glatt og luftig krem.
Smør kremen utover avkjølt kake
Pynt med masse gulrotsrimler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35643)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake Innlagt dato:2021-03-02
Oppdatert dato:2021-03-02