Nyttårsaften er ofte en kalkundag, men om man syns det er styrete å steke en hel kalkun så kan man jo prøve kalkunfilet. Og når en pga corona viruset ikke er så mange til bords. Så passer dette ypperlig. Kalkunfilet er som man kan tenke seg, brystfiletene på kalkunen, og når disse fuglene blir store får man store fileter. De er ypperlige å ovnsbake, men kan også stekes eller for eksempel grilles. Under er her de 10 oppskriftene med høyest poengsum fra dere, og disse burde passe perfekt på nyttårsaften. Flere av disse har ligget på siden i mange år, og har høy poengsum.
Lykke til
Baconsurret kalkunfilet
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
03.12.2015Denne retten tar ca
40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
Marinade.
1 ss olje
2 fedd hvitløk knust
2 ss sennep
1 dash pepper
1 dl Ananasjuice fra den lille boksen
1 stor eller 2 stk små kalkun fileter
1 ss smør
2 epler i skiver
100 gr bacon i tynne skiver
1 liten boks ananas i ringer
1 dash salt og pepper
1 ts sukker
En god versjon med kalkunfilet i stekeovnen. Vi surret den med bacon og hadde på ananas, epler og løk.Fremgangsmåte
Her brukte vi 2 små fileter som veide rundt 200 gr hver.
Rør sammen marinade og ha det i en pose med kalkunfiletene.La det stå i 30 minutter.
Så bruner man fileten i litt smør i stekepannen, men er ikke nødvendig.
Tas opp og surres med bacon. Legges i en ildfast form oppå 2 ringer med ananas og dekkes med resten av ananas, samt epler rundt og litt under. Krydres godt + sukker og settes i stekeovnen ved 180 grader i ca 30-40 minutter. Sjekk evt med å stikke kniven i dem. Skal bare komme ut blank saft.
Server på salat med ris ved siden av. Kan og serveres med stekte potetskiver som vi og prøvde.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
119,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
5,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Helstekt Kalkunfilet med rødløksmarmelade
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
30.12.2016Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 kalkunfilet (ca. 750 g)
smør til steking
salt og nykvernet pepper
Ovnsbakte rotgrønnsaker:
2 gulrot
1 bit sellerirot
2 små rødbeter
1-2 persillerot
4-6 poteter
2-3 ss olivenolje
salt og pepper
Rødløkmarmelade
350 g løk i meget tynne skiver
50 g smør
1/4 ts salt
1 ss balsamicoeddik
1/2 ts ripsgele
2 ss rørsukker
pepper
Eplesaus:
1 pose bearnaisesaus (pulver)
3 dl eplemost
1 1/2 dl fløte
Grønnsaker:
Brokkoli med hvitløk og parmesan
Rødkål med balsamico og tranebær
1 lite hode rødkål, ca 650 g
4 dl rødvin
6 ss balsamicoeddik
1-2 ss brunt sukker eller rørsukker
125 g friske eller frosne tranebær
2 ss tranebærgelé (eller rips/rognebærgele)
salt og kvernet pepper
Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten.Fremgangsmåte
Pensle kalkunfileten med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Legg den i en ildfast form og stek den ved 180 °C i ca. 50 minutter. (Steketermometeret skal vise 68 °C). La fileten hvile ca. 15 minutter før den skjæres i skiver.
Ovnsbakte grønnsaker
Skrell grønnsakene og del dem i biter. Legg dem i en langpanne og hell over olivenoljen, salt og pepper. Bruk hendene og bland godt. sett inn i ovnen i ca. 1/2 time, til grønnsakene er møre, og har begynt å få farge.
Rødløkmarmelade
Smelt smøret i en tykkbunnet gryte med lokk over svak varme så det skummer. Tilsett løken, salt, pepper, og sukker. Bland alt godt sammen. Sett gryten med lokk i ovn, 100 °C i 25 min. Rør flere ganger med tresleiv i løpet av koketiden. Tilsett eddik, rødvin og rips og la alt stå i ovnen i ytterligere 30 min., men uten lokk. Serveres varm eller kald.
Eplesaus
Pisk ut sausepulveret med fløte og eplemost. Kok opp under omrøring. Legg i halve utkjernede druer og sukkererter og la sausen småkoke et par minutter.
Grønnsaker:
Brokkoli med hvitløk og parmesan
Del brokkolien i mindre biter og kok den knapt mør i lettsaltet vann. Finhakk hvitløk og dryss over den varme brokkolien. Høvle flak av parmesan over med en ostehøvel og server.
Rødkål med balsamico og tranebær
Fjern den grove stilk-delen av kålen og snitt den veldig fint. Legg kålen i en kjele og hell over rødvin og balsamicoeddik. La det surre over middels varme til kålen begynner å falle sammen, ca. 5 minutter. Dryss over sukkeret. Tilsett tranebærene. Kok opp og la kålen stå og småkoke ca. 1 time, til kålen er helt mør og væsken nesten har kokt inn. Rør inn gelé og smak til med salt og pepper.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
95,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
7,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
4,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 6,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Farsert kalkunfilet med portvinssaus
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
06.05.2002Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Matprat.noIngredienser
1 kalkunfilet
salt og pepper
smør til steking
Fyll (stuffing):
5 sjampinjonger i små biter
3 finhakkede hvitløkbåter
3 finhakkede sjalottløk, evt. 1 løk
4-5 soltørkede tomater, evt. tørkede aprikoser
2 ss revet parmesan
4-5 tynne skiver parma-/spekeskinke
3 ss hakket frisk basilikum
1 ss hakket persille
smør til steking
Portvinssaus:
2 ss finhakket sjalottløk, evt. vanlig løk
1 1/2 ts finrevet frisk ingefær
1 ss grenadin
1 dl portvin
1 dl rødvin
1 ss honning
5 dl kraft/stekesjy, evt. hønsebuljong
1 ss kalvefond
litt
maizena
salt og pepper
1-2 ss smør
Fremgangsmåte
Surr løk, hvitløk og sopp til fyllet i smør noen minutter. Tilsett hakkede tomater og avkjøl noe. Skjær snitt langs den tykkeste enden av fileten og brett ut. Nå har du en bredere og jevnere fasong på kjøttet. Legg på skinkeskiver og bre fyllet jevn utover. Dryss på parmesan, urter og litt hvit pepper. Rull fileten jevnt sammen. Surr den pent med bomullshyssing. Det er enklest å begynne på midten for å få jevn fasong. Prikk noen hull i skinnet
. Krydre rullen med salt og pepper, og stek den gyllen på alle sider i smør. Legg den over i en ildfast form. Kok ut av pannen og hell sjyen i formen. Stek videre i 180 °C varm ovn til steketermometeret viser 70-72 °C. Øs fileten med stekesjy av og til under steking. Rullen skal hvile minst 20 minutter før du skjærer i den.
Til sausen surres hakket løk i smør. Hell i portvin og rødvin. Tilsett ingefær og honning. La det koke noen minutter. Tilsett kraft/stekesjy og fond. Kok sausen over sterk varme uten lokk til passe konsistens. Sil sausen og smak til med salt og pepper.
Tilsett eventuelt litt maisenna hvis du vil ha sausen tykkere. Pisk inn smør før servering.
Server kalkunsteken i pene skiver med lettkokte grønnsaker, mandelpoteter og portvinssaus. Pynt med hermetiske aprikoser og portvinsgelé (evt. ripsgelé).
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
96,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
2,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 10,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder
Urtestekt kalkunfilet på julevis
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
07.05.2003Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 stor kalkunfilet
1 ss (av hver) finhakket rosmarin, timian, estragon og persille
salt
pepper
smør til steking
Fremgangsmåte
Bind opp fileten slik at den får jevnere form og gir penere skiver.
Krydre fileten og stek den pent gyllen (i smør) på alle sider. Dryss på hakkede urter. Klapp dem litt inn og legg fileten i en ildfast form. Settes inn i 180 C i ca 50 minutter (til steketermometeret viser 71 C). La fileten hvile ca 20 minutter før du skjærer i den.
Som tilbehør kan brukes kokt rødkål av rødkålhode og et stort syrlig eple med litt smør, vann og saften av en appelsin. Smak gjerne også til med hakket fiken og litt sukker.
Du kan også kjøpe rødkålen i pakke og smake til med appelsin, fiken og sukker under oppvarming.
I tillegg kan det kokes båndspaghetti. Hell eventuelt på en god fløteskvett og smak til med salt, pepper og hakkede urter.
Server de saftige kalkunskivene på en seng av rødkål og pynt fatet med friske fikener og skinnfrie appelsinbåter.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
117,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
0,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
1,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 14,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kalkunfilet på partyseng
Antall porsjoner =
8Dato lagt inn eller oppdatert
18.11.2006Denne retten tar ca
60 min + å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1,5 kg partypoteter, evt. mandelpoteter i båter
1 pk bacon
1 fennikel i båter
1 persillerot
2 ss smør
1 kalkunfilet, ca. 1,5 kg (med skinn)
3 ss smeltet smør
1 ts salt
1/2 ts kvernet pepper
1 dl søt chilisaus
Madeirasaus:
1 løk
1 ss tomatpuré
3 ss hvetemel
7 dl kyllingkraft, evt. hønsebuljong
4 dl madeira
4 ss soyasaus
salt
½ ts pepper
ca. 4 ss smør
Snaddermat! Saftig kalkunfilet servert på en seng av lekre, ovnsbakte grønnsaker. Enkel gjestemat eller søndagsmiddag til familien. Server gjerne alt-i-ett formen med en fløtesaus eller et deilig urtesmør.Fremgangsmåte
Vask potetene godt og legg dem over i en smurt ildfast form sammen med baconskiver delt i to og fennikelbåter. Legg på klatter med smør.
Pensle kalkunfileten med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Sett inn et steketermometer, slik at spissen på termometeret befinner seg i den tykkeste delen på fileten. Legg fileten over potetene og stek i ovnen ved 180 °C i ca. 1 time, eller til steketermometeret viser 68-70 °C. De siste 20 minuttene av steketiden, pensles fileten med den søte chilisausen.
Sjekk om poteten er ferdige med en spiss kniv. Trenger potetene lengre tid, kan fileten tas ut av ovnen, pakkes inn i folie og hvile på kjøkkenbenken til potetene er ferdige.
Som tilbehør smaker det godt med kokt rosenkål, grønne brekkbønner og madeirasaus. Rørte tyttebær eller portvinsgelé smaker også godt ved siden av.
Madeirasaus:
Finhakk løk og fres den i smør i en kjele til den er blank. Tilsett tomatpuré og dryss over hvetemel. Rør godt sammen. Spe med kraft og madeira. Visp godt og kok opp. Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper. La sausen trekke i ca. 10 minutter før den siles. Visp inn smør rett før servering.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
117,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 9,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kalkunfilet med pistasjesaus
Antall porsjoner =
8Dato lagt inn eller oppdatert
08.12.2013Denne retten tar ca
70 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matprat.noBildet er tatt av
Matprat.noIngredienser
1 stk kalkunfilet, ca. 1500 g (med skinn)
2 ss smør eller olje til pensling
salt og pepper
Pistasjesaus:
1 beger crème fraîche
1 beger yoghurt naturell
1 dl matfløte
1 dl pistasjnøtter uten skall
ca. 4 ss hakket frisk koriander
litt sukker og litt salt
Stor kalkunfilet er super gjestemat. Server med vår spennende pistasjesaus, kokte grønnsaker og poteter. Det blir utrolig godt!Fremgangsmåte
Pensle kalkunfileten med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Legg den i en ildfast form og stek den ved 180 °C i ca. 50 minutter eller til steketermometeret viser 68 °C. La fileten hvile ca. 15 minutter før den skjæres i skiver.
Bland alle ingrediensene til pistasjesausen i en matprosessor og kjør til en glatt saus. Avkjøl kalkunfileten og skjær den i skiver.
Serveres med kokte grønnsaker, pistasjesaus og kokte poteter.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
131,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
5,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Urtetrukket kalkunfilet med frisk tyttebærsaus
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
15.03.2009Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 kalkunfilet 750 g
Kraft:
kraft/buljong så det dekker fileten
1/2 løk i biter
1 gulrot
en bit selleirot
1 laurbærblad
noen hele pepperkorn
evt. noen stilker av friske urter
Tyttebærsaus:
4 ss tyttebær rørte eller 4 ss tyttebærsyltetøy
2 ss worchestershiresaus
2 ss sennep
2 ss sitronsaft
3 dl kremfløte
1 ss soya
salt og kvernet pepper
Potet og sellerimos:
600-800 g poteter, skrelt, i biter
300 g sellerirot, skrelt, i biter
ca 100 g smør
ca. 1 1/2 dl melk
litt muskatnøtt
salt og kvernet pepper
Fremgangsmåte
Kok opp alle ingrediensene til kraften i en kjele. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og legg den i kraften. La fileten trekke til steketermometeret viser 68 °C. Ta opp fileten og pakk den i folie. La den hvile i 15 minutter.
Tyttebærsaus
Bland alt utenom fløten og varm opp. Tilsett fløten og varm opp igjen. Reduser sausen uten lokk til den tykner.
Kok poteter og selleri møre i lettsaltet vann. Hell fra vannet og damp dem litt. Tilsett smør og spe med melk til passe konsistens. Smak til med muskat, salt og kvernet pepper.
Glaserte grønnsaker – små gulrøtter, biter av kålrot og persillerot, rosenkål og aspargesbønner (eller ta de grønnsakene du liker). Kan gjøres i forveien, grønnsakene forvelles og blansjere i smør og sukker rett før servering. Stekte små kantareller.
Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann. Glaser grønnsakene i stor panne med smør og dryss litt sukker og sitronsaft over.
Server skiver av urtetrukket kalkunfilet på en seng av potet og sellerimos, glaserte grønnsaker, stekte kantareller og tyttebærsaus.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
132,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
7,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 6,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kalkunfilet med kiwi og sherrysaus
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
08.12.2013Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 kalkunfilet, 750 g
1 lime, skallet
salt og nykvernet pepper
3 dl kremfløte
2 ts grønn pepper (i lake)
½ ts malt ingefær
3 ss sherry
smør eller olje til steking
4 kiwi, i skiver
Tilbehør:
Tagliatelle
frisk salat
Kalkunfilet er lyst og delikat kjøtt som vi gjerne kan spise oftere. Her er en oppskrift som passer godt til søndagsmiddagen.Fremgangsmåte
Skjær kalkunfileten i 1 cm tykke skiver. Ha på finrevet limeskall, salt og pepper. Stek kalkunfiletene et par minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og hold dem varme.
Ha kremfløte, knuste grønne pepper, ingefær og sherry i pannen. Småkok til det tykner. Ha i kiwi og smak til med salt og pepper. La det bare bli varmt, ikke la det koke.
Server med tagliatelle og en blandet salat, gjerne med ulike salattyper i rødt og grønt.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
157,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
3,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
9,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 10,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Chiliglasert kalkunfilet
Antall porsjoner =
8Dato lagt inn eller oppdatert
24.06.2007Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 stor kalkunfilet, 1500 g
salt og kvernet pepper
trespidd
Chiliglasering/chilisaus
2 dl søt chilisaus
1 ss tomatpuré
3 ss østerssaus
3 ss riseddik
2 hvitløksbåter, finhakket
1 rød chili, finhakket
salt og kvernet pepper
Bønnesalat med artisjokkhjerter
6-8 porsj
200 g (el 1 boks) tørre butter-beans, bløtlagt og kokt møre
1/2 dl olivenolje
1-2 ts salt
1/2 sitron i tynne båter
1 hvitløksbåt, finhakket
1-2 bokser artisjokkhjerter
250 g cherrytomater, delt i to
1 eske ruccola eller flere sorter salat, vasket og tørket
1 rødløk i tynne ringer
100 g kalamata-oliven (eller andre svarte oliven)
litt friske urter, f. eks. basilikum
Dressing:
1 sitron, saft og skall
1-2 ss sukker
3 dl olivenolje
1 hvitløksbåt, finhakket
1 rød chili, finhakket
salt og kvernet pepper
Aïoli
4 eggeplommer
1 ss vineddik eller sitronsaft
1 ts Dijonsennep eller annen sennep
2 hvitløksbåter, presset
3 dl smaksnøytral matolje
salt og kvernet pepper
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Bind gjerne opp
kalkunfileten med hyssing, da er den lettere å skjære
i pene skiver etter steking. Brun den raskt i en panne
og krydre med salt og kvernet pepper. Legg den over i
en ildfast form. Rør sammen ingrediensene til glaseringen.
Bruk 1/3 av glaseringen til pensling av fileten,
og spar resten til saus. Stikk et steketermometer inn i
den tykkeste delen av fileten. Stek den videre i ovnen
til steketermometret viser 68 °C. Pensle med marinaden
et par ganger under steketiden. La fileten hvile
på rist i ca. 10 minutter før den skjæres opp. Skjær
fileten i skiver eller lag små kalkunspidd (se bilde).
Bland mer søt chilisaus i glaseringen hvis du ønsker
ekstra saus.
Serveringsforslag
Bønnesalat med cherrytomater, artisjokk og ruccola, aïoli, chilisausen og godt brød.
Bønnesalat med artisjokkhjerter
Skyll de kokte bønnene, ha dem i en skål og hell over olivenolje
og litt salt. Tilsett sitronbåter og hvitløk. La dette
stå og trekke smak, minst 1 time og gjerne over natta. Tørk
artisjokkene, del store i to og stek dem i litt smør eller olje
til de får pen farge. Avkjøl. Bland sammen dressingen og
smak til med salt og pepper. Legg salatbladene på et stort
fat og anrett resten av grønnsakene rundt. Hell over
dressingen rett før servering og dryss over hakkede urter.
Tips: Kok bønner forsiktig i usaltet vann, så blir de penest.
Koketiden varierer, så smak underveis! Denne salaten egner
seg utmerket på et koldtbord, og kan fint erstatte poteter.
Aïoli
Pisk eggeplommene med eddik/sitronsaft, sennep og hvitløk. Spe med oljen i en tynn stråle under kraftig pisking.
Bruk gjerne hurtigmikser eller stavmikser. Spe med litt vann om aïolien blir for tykk. Smak til med salt og
kvernet pepper, og juster med mer eddik og hvitløk etter smak.
Tips
Aïoli er majones med hvitløk. Har du ikke tid til å
lage den fra bunnen, så kjøp majones og smak den til
med hvitløk. Prøv også å blande inn finhakket chili,
urter eller wasabi.
Tips
“Man kan aldri få mer ut av en rett enn det man har
lagt i den” lyder et gammelt visdomsord. Sats derfor
på gode råvarer! Med andreklasses råvarer kan man
aldri skape førsteklasses retter.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
217,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
4,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
16,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 9,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Helstekt kalkunfilet på rotgrønnsaker
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
04.11.2007Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 kalkunfilet (ca. 750 g)
smør
salt
kvernet pepper
Rotgrønnsaker:
ca. 500 g søtpotet el.a. poteter
2-3 gulrøtter
1 persillerot eller 1/2 sellerirot
1 fennikel
2 rødløk
noen hele hvitløkbåter
noen kvister rosmarin eller timian
I stekeovn ved 180 °CFremgangsmåte
Skrell og del grønnsakene i litt grove biter eller båter og legg dem i en ildfast form. Legg hvitløk med skallet på i formen sammen med noen kvister rosmarin.
Legg på kalkunfileten, pensle med smør og ha på salt og pepper. Stikk steketermometer inn i midten av fileten. Stek kalkunfileten 50-60 minutter til termometeret viser 68 °C. Pensle fileten med litt smør under steking.
La kalkunfileten hvile litt før den skjæres i skiver.
Legg filetskivene tett sammen oppå grønnsakene og sett formen på bordet.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
78,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 7,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er noen andre aktuelle artikler
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:3302