Fotograf:
Kylling.no
Urtestekt kalkunfilet på julevis inneholder
118 Kalorier,
0 g Karbo,
25 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Urtestekt kalkunfilet på julevis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtestekt kalkunfilet på julevis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtestekt kalkunfilet på julevis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.92 | 446.27 | Kcal |
Protein | 25.08 | 94.92 | gram |
Karbohydrat | 0.02 | 0.08 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.11 | gram |
Fett | 1.94 | 7.34 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 3.18 | gram |
Salt | 0.23 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.16 | Kr 53.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 514 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bind opp fileten slik at den får jevnere form og gir penere skiver.
Krydre fileten og stek den pent gyllen (i smør) på alle sider. Dryss på hakkede urter. Klapp dem litt inn og legg fileten i en ildfast form. Settes inn i 180 C i ca 50 minutter (til steketermometeret viser 71 C). La fileten hvile ca 20 minutter før du skjærer i den.
Som tilbehør kan brukes kokt rødkål av rødkålhode og et stort syrlig eple med litt smør, vann og saften av en appelsin. Smak gjerne også til med hakket fiken og litt sukker.
Du kan også kjøpe rødkålen i pakke og smake til med appelsin, fiken og sukker under oppvarming.
I tillegg kan det kokes båndspaghetti. Hell eventuelt på en god fløteskvett og smak til med salt, pepper og hakkede urter.
Server de saftige kalkunskivene på en seng av rødkål og pynt fatet med friske fikener og skinnfrie appelsinbåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11994)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift