Fotograf:Kylling.no Hva med å servere denne nøttefylte og lekre kalkunen til Thanksgiving?
Oppskriften inneholder 134 Kalorier, 7 g Karbo, 15 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær fra skorpen på brødet og del resten i terninger. Legg brødterningene i langpanne i stekeovenn ved 200 grader i noen minutter til de er sprø. Grovhakk nøtter og frukter og fres det lett i stekepanne med litt smør. Bland sammen brød, nøtter og frukter og dryss over salt, pepper og finklippet persille.
Fyll stuffingen i kalkunen. Pensle kalkunen godt med smeltet smør blandet med salt og pepper. Stek ved 160 grader i ca. 1/2 time pr. kg. server kalkunene med søtpotetmos eller mandelpotetmos og spinat.
Skrell og skjær potetene i biter.Kok dem møre i vann i 25 minutter. Hell av vannet, mos potetene og smak til med smør, salt og nykvernet pepper.
Fres lett eplebiter og finhakket sjalottløk i smør i en stekepanne med høye kanter. Sett hvitløkbåtene på en gaffel og gni den inn i pannen noen ganger mens eplebitene freses. Skyll og rens spinaten og ha den i pannen. La spinaten dampe noen minutter til den synker sammen. Dryss over muskat og grovmalt salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 23075)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-19
Oppdatert dato:2016-12-19