Fotograf:
Kylling.no
Kalkunmedaljong med rødvinssaus inneholder
116 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kalkunmedaljong med rødvinssaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkunmedaljong med rødvinssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkunmedaljong med rødvinssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.18 | 423.81 | Kcal |
Protein | 13.52 | 49.32 | gram |
Karbohydrat | 1.02 | 3.72 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.80 | gram |
Fett | 4.36 | 15.90 | gram |
Mettet fett | 2.48 | 9.05 | gram |
Alkohol | 2.62 % | | | |
Salt | 3.00 | 10.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.97 | Kr 47.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 459 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fileten i 3 cm. tykke skiver og ha på fyllet. Rull sammen og fest med en ostepinne eller tannstikker. Ha på salt og pepper. Stek medaljongene raskt på hver side og etterstek i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Hakk løk og hvitløk og ha det i en kjele sammen med rødvin, kraft og balsamico. La sausen koke inn til omtrent det halve. Sil fra løken og pisk inn smør. Smak til med salt og pepper.
Server kalkunmedaljonger med stekte småløk, kantareller, lettkokt frisk asparges, aspargesbønner, sukkererter og saus. Til retten smaker det godt med duchessepoteter eller fløtegratinerte poteter. Pynt kalkunmedaljongen med salvieblader og røde tranebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968116)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2002-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift