Fotograf:
Grete Roede
Helstekt kalkunbryst med varm rødkålsalat inneholder
59 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Helstekt kalkunbryst med varm rødkålsalat har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt kalkunbryst med varm rødkålsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
34677 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt kalkunbryst med varm rødkålsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.04 | 499.54 | Kcal |
Protein | 4.61 | 39.01 | gram |
Karbohydrat | 7.62 | 64.47 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 14.64 | gram |
Fett | 0.74 | 6.26 | gram |
Mettet fett | 0.35 | 2.96 | gram |
Salt | 0.27 | 2.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.80 | Kr 32.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 384 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en virkelig livrett for alle som er glad i kalkun. Den gode rødkålen gjør retten ekstra fargerik og innbydende.
Legg kalkunbrystet i en ildfast form og pensle det med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Stek brystet ved 160°C ca 40 minutter til kjernetemperaturen er 70-72°C.
Rødkålsalaten: Del kålhodet i fire og strimle det fint med en ostehøvel. Rens og skjær rødløken i tynne ringer. Kok kål og løk i eplejuice ca 30 minutter til kålen er mør.
Skjær eplet i båter, skjær ut eplehusene, men ikke skrell det. Kok eplet i 2-3 minutter. Skrell appelsinen og skjær båtene ut mellom hinnene. Del druene og ta ut kjernene og ha det i blandingen like før servering. Anrett kjøttet på salaten. Serveres med kokte poteter og sjysaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 797)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift