| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 114.09 | 128 664.81 | Kcal |
| Protein | 25.24 | 28 464.37 | gram |
| Karbohydrat | 0.06 | 67.66 | gram |
| Kostfiber | 0.01 | 11.28 | gram |
| Fett | 1.43 | 1 612.68 | gram |
| Mettet fett | 0.51 | 575.15 | gram |
| Salt | 0.16 | 180.13 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 14.18 | Kr 15 991.47 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 563 874 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 0,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Bacon- og hvitløksfylt kalkunbryst servert me.
Røkt kalkun på koldtbordet.
Kalkun med valnøttstuffing.
Helstekt kalkunbryst med grønnsakkompott.
Helstekt kalkun enkel.
Sitronpenslet, helstekt kalkunfilet.
Thanksgivingkalkun med nøtter og cornbread.
Kalkunfilet med ovnsbakte grønnsaker.
Helstekt kalkun med brødstuffing og fløtesaus.
Helstekt aprikosfylt kalkun med appelsinsaus.
Stekt kalkun med urter.
Stekt kalkun.
Krydret kalkunfilet.
Helstekt kalkun med kirsebærstuffing.
Helstekt kalkunbryst med bakte poteter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.