13 av våre beste pastaretter



Oppdatertdato: 2019-09-13 Tema: Pasta Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no


Vi spiser pasta ofte hjemme. Det er raskt og enkelt å lage, samt at det smaker nydelig. Ofte er det sausen og tilbehøret som gjør prikken over i'en. Pasta kan være så enkelt som å koke den alene og servere med en ferdigsaus, som det finnes mange typer av i butikkene.
Men det beste er jo å tilpasse sin egen vri på pastasausen og lage den ved siden av, gjerne fra bunnen av. Jeg vil anbefale å prøve med forskjellige smaker og får en det skikkelig til så husker man den og kan lage den igjen senere. Men her er 13 av våre beste som vi har prøvd hjemme.
Denne blir publisert første gang på en fredag den 13 september.



Spaghetti med kjøttsaus


Prøv også Spaghetti med kjøttsaus.

Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 22.04.2018
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

250 g spaghetti
1 ss olje
1 løk
200 g kjøttdeig
1 boks hermetiske tomater
1 grovrevet gulrot
1 ss tomatpurre
1 ts paprikapulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts basilikum


En enkel og grei pastarett med kjøttdeig, løk og tomater. Gurlot gjør denne saftigere sammen med tomatene. Husk å smake til med krydder før servering.


Fremgangsmåte

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken.

Hakk løken og brun den sammen med kjøttdeigen. Rør hele tiden så kjøttdeigen smuldrer seg.

Tilsett tomatene med laken, gulroten, tomatpurre, paprikapulver, salt, pepper og basilikum og la sausen småkoke under lokk i 15-20 minutter, til den har kokt litt inn.

Sil vannet av spaghettien og server den med sausen og revet ost.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 133,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Hot´n spicy tagliatelle med ovnsbakt torsk


Prøv også Hot´n spicy tagliatelle med ovnsbakt torsk.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 09.08.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

700 g laksefilét, skinn- og benfri
1-2 ts salt
1 ts pepprmix
6-8 solmodne tomater
1-3 røde chili
1 hvitløkfedd
1 løk
1 ss finhakket frisk basilikum
2 ss olivenolje
salt
pepper
pasta til 4 personer


Her kan man bruke all slags fisk også evt steke eller koke den. Om en ikke har så mange tomater, bruk en boks med hermetiske. Utgangspunktet her er en oppskrift med grillet laks.


Fremgangsmåte

Rens chilien og fjern alle kjernene. Kjør chili og tomater i foodprocessor til en grov masse. Rens og hakk løk og hvitløk og surr dem i olivenolje.

Ha i tomatmassen og kok til en tykk saus. Ha i basilikum og smak til med salt og peppermix.

Bak torskestykker i stekeovnen ca 15 minutter på 180 grader.

Kok tagliatelle nok til 4 personer.

Server tagliatelle med ovnsstekt torsk og sausen over.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 105,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Pasta med kylling og fløtesaus


Prøv også Pasta med kylling og fløtesaus.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 26.02.2014
Denne retten tar ca 20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

400 g pasta (tagliatelle)
4 tomater flådd i biter
4 kylling bryst fra en ferdig grillet kylling
4 dl fløte
Persille
Koriander hakket.


Rask og god pastarett. Litt annerledes da man blander tomater i en fløtesaus. Mild og barnevennlig. For ekstra "sting" smak til med salt, pepper og chilipepper.


Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning. Alle typer kan brukes.
Varm fløten i en stor stekepanne.
Legg i kylling, tomater og hakket grønt.
La det småkoke i noen minutter.
Legg pasta på tallerknene og ha over kylling og saus.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 195,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,89.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Vårlig laksespaghetti.

Vårlig laksespaghetti


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 20.03.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Gladimat.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

Ca. 500 g laksefilet evt annen fisk
1 ss rosépepper
1 dl hvitvin eller eplenektar
4 sjalottløk
ca. 50 g tørkede tomater i olje
(eller 100 g hermetiske)
1 ss olivenolje
salt og pepper
2 dl seterrømme eller creme fraiche
200 g spaghetti


Vi lagde en litt annen versjon av denne, med at vi lagde en slags fiskeburger av fisken. Hadde rett og slett bare med at vi brukte rester av laks og de var ikke så fine å se på.
Vi hadde og i alkoholfri hvitvin, men sausen ble kjempegod.


Fremgangsmåte

Kok pasta som angitt på pakningen.
Rens og skjær laksen i ½ cm tykke skiver. Del skivene hvis de er store.
La pepperkorn trekke en stund i vinen. Skrell løk og skjær i tynne skiver.
Klipp tomater i tynne strimler/biter. Fres løk i olje og tilsett tomatene. Løken skal bli myk. Ta opp og stek laksen i oljen til den er trukket gjennom og har fått farge (2-3 minutter). Hold fisken varm. Ha løkblandingen tilbake i pannen og hell på vin med pepper. Tilsett rømme. La sausen få koke opp og sammen så den blir fyldig. Smak til med salt og pepper.
La pasta renne av og fordel på varme tallerkener. Fordel sausen over og legg laksen på toppen. Pynt gjerne med urter. En blandet salat er godt til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 233,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,19.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti  carbonara.

Spaghetti carbonara


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 24.04.2013
Denne retten tar ca 30 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er HAUKET.NET
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

400 g spaghetti
ca 100 g marmorert flesk /bacon
2 ss olje
3 egg
3 ss fløte
100 g nyrevet parmesan
2 fedd hvitløk
salt, grovmalt pepper


Klassisk pastarett. Nydelig smak. Bacon gjør susen her.


Fremgangsmåte

Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kasserolle. Legg i spaghetti og la den koke i 8-10 min, til al dente.
Mens spaghetti koker skjær flesket i små terninger og stek det ved middels varme i en panne med olje. Ta opp og hold varme. Finhakk hvitløk og fres lett i baconfettet, uten at de blir brent. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper til det skummer lett. rør inn 50 g revet ost.
Hell vannet av spaghetti og la den renne godt av seg. Ha godt avrent spaghetti over i den varme pannen med hvitløk og vend spaghetti godt inn i fleskefettet og hvitløken. Trekk pannen vekk fra varmen og hell i eggemassen og bland raskt sammen med spaghettien uten at eggene stivner. Sausen skal være kremaktig.
Dryss over stekt flesk/bacon, krydre med rikelig med grovmalt pepper og revet ost.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 330,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,4.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta Carbonara.

Pasta Carbonara


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 28.07.2017
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

Tagliatelle eller pastarør til to pers.
2 egg
1,5 dl matfløte
50 g reven ost (parmesan, jarlsberg e.l)
100 g bacon
1 hvitløksbåt
1 tomat
rødløk
nykvernet sort pepper
litt salt


Her tok vi også å erstattet bacon med tynne skiver av spekepølse. Og originalt skal det brukes pancetta som er en italiensk bacon. Se lenger nede på siden for flere varianter.
Tips: Øk gjerne mengden bacon til 150 gram. Det kan med fordel drysses litt parmesan over før servering.


Fremgangsmåte

Sett på en kjele med rikelig vann og salt og ha i pastaen når det koker.
Strimle baconet og fres det lett gyllent sammen med finhakket hvitløk. Sett det til side.
I en skål pisker du sammen egg, fløte og ost med en gaffel. Kvern i litt pepper og litt salt (Obs, baconet kan være salt nok!) Hell bacon og hvitløk oppi og bland godt. Gjør klart garnityret; finhakk litt rødløk eller sjalottløk og del tomaten i terninger.
La pastaen renne av og ha den tilbake i kjelen sammen med bacon og eggeblandingen.
La alt trekke på svak varme et par minutter meds du rører med en skje til det er gjennomvarmt og eggene begynner å stivne litt. Fordel pastaen i to dype fat og strø over løk og tomat. Har du persille gjør ikke det retten mindre god!

Pepperkvern på bordet og litt brød inntil hører med.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 228,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,47.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp.

Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp


Antall porsjoner = 6
Dato lagt inn eller oppdatert 11.09.2013
Denne retten tar ca 35 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

4 små løk
3 ss smør
1 ts hvetemel
2 1/2 dl fløte, 20%
100 g revet parmesanost
100-150 g kokt skinke
salt
pepper
muskat
250 g friske sjampinjonger
1/2 sitron
spaghetti


Dette er litt standard spaghettirett som en aldri blir lei av. Forskjellige måter å servere denne på.


Fremgangsmåte

Skrell og finhakk løken. Surr løken myk og gjennomsiktig i 1 ss smør i en stor gryte. Rør i melet, spe med fløten og la sausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Skru av platen og bland i revet ost og skinke skåret i terninger. Legg på lokk så sausen holder seg varm.

Ha spaghettien i kokende saltet vann og la den koke til den er mør.

Rens sjampinjongene, del dem i to eller skjær dem i skiver. Surr sjampinjongene i smør over ganske sterk varme, skru av platen og tilsett salt og sitronsaft etter smak.

La den ferdige spaghettien renne av i et dørslag, smelt 1 ss smør i gryten og hell spaghettien tilbake. Rist litt på gryten over sterk varme, trekk den til side og legg lokk på.

Varm skinkesausen over svak varme, rør godt om og smak til med krydder. Vend i den varme spaghettien og soppen og hell alt i et varmt serveringsfat.

Serveres straks med en skål revet parmesanost og en bolle grønn salat som tilbehør.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 176,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,41.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti Bolognese.

Spaghetti Bolognese


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 07.12.2017
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

2 ss margarin eller olje
1 løk
1 lite stk. sellerirot
1 gulrot
300 g kjøttdeig
1 ss hvetemel
1 glass rødvin eller buljong
1 boks tomatpuré
salt
pepper
hvitløkpulver
knust basilikum
1/2 kg spaghetti
reven ost


Spaghetti bolognese er rett og slett skikkelig studentmat. Her med hjemmelagd kjøttsaus. Kan og lages med ferdig saus fra glass. Vi hadde og i hakket rød paprika i sausen.


Fremgangsmåte

Brun hakket løk lett i olje eller margarin. Tilsett finhakket eller reven gulrot, selleri og kjøttdeig. Rør med gaffel til kjøttet blir grått.

Dryss mel over, rør om , spe med væske.

Smak til med tomatpuré, salt, pepper, hvitløk og basilikum, og la sausen surre under lokk ca 15 min.

Kok spaghettien i rikelig lettsaltet vann til den er så vidt mør. Følg koketiden som er angitt på pakken.

Hell vannet av, damp spaghettien et øyeblikk i tørr gryte. Rør eventuelt en smørklatt i.

Anrett spaghettien på varmt fat, hell sausen i midten og dryss over med reven ost.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 154,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti med kjøttboller og pesto.

Spaghetti med kjøttboller og pesto


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 13.09.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

500 g kjøttdeig/karbonadedeig
1 ts salt
60 g parmesan
1 ss kavring
4 ss hakket persille
1 glass pestosaus eller lag din egen pesto
250 g spagetti

Pesto (4 porsjoner)
25 blader basilikum
2 båter hvitløk
1/2 dl pinjekjerner (evt. valnøtter eller 1 ss strøkavring)
1 1/2 dl olivenolje
1/2 ts salt
1/4 ts pepper


Bruk hjemmelagde kjøttboller eller ferdigkjøpte. Pesto er godt sammen med pasta, og parmesan er det lille ekstra.


Fremgangsmåte

1. Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.
2. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
3. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
4. Bland spaghetti med pesto og tilsett kjøttbollene.

Server evt. ekstra pesto ved siden av. Brød og salat smaker godt til.

Pesto
1. Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.
2. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.
3. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 351,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle al Ragù Classico, Tagliatelle med klassisk kjøttdeigssaus.

Tagliatelle al Ragù Classico, Tagliatelle med klassisk kjøttdeigssaus


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 17.09.2016
Denne retten tar ca 75 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

400 g Barilla Tagliatelle
1 gulrot, skrelt
75 g rotselleri
1 stor gul løk, hakket
1 dl olivenolje
200 g kjøttdeig
100 g svinekjøttdeig
200 g tomatpuré
2 dl kyllingbuljong (vann og buljongterning)
1 ss salt
1 ts svart pepper
1 dl rødvin alt. vann
200 g cherrytomater


En oppskrift opprinnelig fra barilla, men igjen litt modifisert av oss. Det lønner seg med mye grønnsaker i sausen, og selleri + løk lager mye smak.


Fremgangsmåte

Del gulroten og rotselleri i biter. Dekk bunnen av en kasserolle med olivenolje og varm opp til middels varme. Fres den hakkede løken, legg i gulrot og rotselleri.
Tilsett all kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt, tilsettes tomatpuré og kyllingbuljong.
Salte, pepre og hell i rødvin (alternativt vann). Rør rundt, la småkoke på lav varme i 30-60 minutter. Kok tagliatellen etter anvisning på pakken.
Del cherrytomatene i to, tilsett dem i kasserollen. Varm dem opp raskt i ca. 1 minutt.
Rør i tagliatellen og server. Eller server som vi gjorde med kjøttsaus på en seng av tagliatelle.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 172,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,45.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med tomat-fløte saus.

Pasta med tomat-fløte saus


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 15.11.2013
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Rodriguez
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

4 porsjoner pasta, tagliatelle ol.
2 ss olivenolje
1 løk hakket
1 fedd hvitløk hakket
1 liten boks med tomater i terninger
1 ss tørkede basilikum balder
0,25 ts tørket oregano
0,25 ts salt
0,75 ts sukker
0,2 ts malt sort pepper
1,5 dl kremfløte
2 ss smør


Enkel pastarett men hvor en bruker fløte i tomatsausen. Lager en fin mild og avrundet smak.


Fremgangsmåte

Kok pasta etter fremgangsmåte på pakken.
Surr olje, løk og hvitløk i en stekepanne til det er gyldent. Ha i tomater, all krydder, sukker og salt. La det surre 5-10 minutter til det tykner litt. Ha så i fløte og smør. Skru ned varmen, og la det tykne i 5 minutter. Rør jevnlig.
Serveres varm.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 235,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spagetti med kjøttsaus.

Spagetti med kjøttsaus


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 21.05.2016
Denne retten tar ca 30 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

500 g pasta (Skruer, ringer, tagliatelle, spagetti og lignende)
2 ss olje
2 løk finhakket
2 finhakket fedd hvitløk
500 g kjøttdeig
2 bokser hermetiske tomater i terninger
2 ss tomatpure
1 ts oregano
2 ts basilikum
Salt og pepper.
Evt chilipulver
5-6 ss reven ost.


Her har vi brukt vår favoritt tagliatelle, og forsøk gjerne ferdig fersk pasta. Ellers bruker vi karbonadedeig som vi liker istedenfor kjøttdeig.


Fremgangsmåte

Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen. (10-12 min) La den renne av i dørslag.
Varm oljen, fres hvitløk og finhakket løk. Tilsett kjøttdeig og sør hele tiden så den smuldrer seg.
Ha i resten unntatt osten og rør godt. La småkoke i 20 minutter Serveres ved siden av pastaen. Dryss over ost før servering.

I italia brukes det parmesan ost til dryss. Prøv det men husk på at den har mye smak.

Server med ferskt brød.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 148,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,08.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med skinke og pesto.

Pasta med skinke og pesto


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 31.08.2014
Denne retten tar ca 25 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

ca. 500 g røkt, kokt skinke (bayonne eller lignende)
4 porsjoner fullkorn makaroni
0,5 glass pestosaus
1 ss smør/olivenolje
fersk parmesanost


Så enkelt og så godt. Kombinasjonen pasta, skinke, pesto og en ost er bare så godt, og samtidig veldig enkelt på lage. Vi brukte også litt jarlsberg her som vi rørte inn.


Fremgangsmåte

1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og skjær skinken i strimler.
2. Hell vannet av pastaen og ha den tilbake i kjelen. Bland forsiktig i pesto, smør og skinkestrimler og la det bli gjennomvarmt. Rør inn reven jarlsberg.

3. Dryss høvlet parmesanost over ved servering og pynt eventuelt med frisk basilikum.

Serveres med baguetter eller annet brød og en frisk salat laget av f.eks. salatblader, cherrytomater, løkringer og oliven.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 321,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,28.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3239







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.