Fotograf:Knut Pettersen En oppskrift opprinnelig fra barilla, men igjen litt modifisert av oss. Det lønner seg med mye grønnsaker i sausen, og selleri + løk lager mye smak.
Oppskriften inneholder 173 Kalorier, 18 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle al Ragù Classico. Tagliatelle med klassisk kjøttdeigssaus!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
172.81
805.51
Kcal
Protein
6.27
29.23
gram
Karbohydrat
17.93
83.58
gram
Kostfiber
1.79
8.34
gram
Fett
7.62
35.52
gram
Mettet fett
1.77
8.25
gram
Alkohol
0.55 %
Salt
1.25
5.83
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.45
Kr 20.74
Kroner
Hele oppskriften veier
1 865
gr totalt
gram
Lavkarbo energi er
41,5 %
Fremgangsmåte:
Del gulroten og rotselleri i biter. Dekk bunnen av en kasserolle med olivenolje og varm opp
til middels varme. Fres den hakkede løken, legg i gulrot og rotselleri. Tilsett all
kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt, tilsettes tomatpuré og kyllingbuljong.
Salte, pepre og hell i rødvin (alternativt vann). Rør rundt, la småkoke på lav varme i
30-60 minutter. Kok tagliatellen etter anvisning på pakken. Del cherrytomatene i to, tilsett dem i kasserollen. Varm dem opp raskt i ca. 1 minutt. Rør i tagliatellen og server. Eller server som vi gjorde med kjøttsaus på en seng av tagliatelle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 27686)
Tilberedningstid:
75 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-09-17
Oppdatert dato:2016-09-17
Lesere: 4529 totalt.