Fotograf:Knut Pettersen En oppskrift opprinnelig fra barilla, men igjen litt modifisert av oss. Det lønner seg med mye grønnsaker i sausen, og selleri + løk lager mye smak.
Oppskriften inneholder 174 Kalorier, 18 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del gulroten og rotselleri i biter. Dekk bunnen av en kasserolle med olivenolje og varm opp
til middels varme. Fres den hakkede løken, legg i gulrot og rotselleri. Tilsett all
kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt, tilsettes tomatpuré og kyllingbuljong.
Salte, pepre og hell i rødvin (alternativt vann). Rør rundt, la småkoke på lav varme i
30-60 minutter. Kok tagliatellen etter anvisning på pakken. Del cherrytomatene i to, tilsett dem i kasserollen. Varm dem opp raskt i ca. 1 minutt. Rør i tagliatellen og server. Eller server som vi gjorde med kjøttsaus på en seng av tagliatelle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 27686)
Tilberedningstid:
75 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-09-17
Oppdatert dato:2016-09-17