Stekte nudler og forskjellige andre retter med nudler bruker vi hjemme med jevne mellomrom. Det blir alt fra thaiwok til vårruller lagd av rispapir og diverse supper med nudler. Thai kyllingsuppe, pad thai og andre stekte retter er og på menyen, samt Ramen suppe. Men se nederst for 10 av de beste rettene med nudler.
Det asiatiske kjøkkenet har antakelig brukt
nudler i mer enn 2000 år. Vi vet at kineserne spiste nudler så
tidlig som 200 f.Kr. I våre dager spiller nudler en viktig
rolle i asiatisk matlaging. Asiatiske nudler blir laget som lange
bånd (som symboliserer et langt liv) i forskjellig bredde og
tykkelse. Vi skiller mellom forskjellige sorter alt etter hva de
lages av: hvete, ris, mungbønner eller bokhvete. I Kinas
nordlige regioner der det dyrket mye hvete, blir nudler vanligvis
laget av hvete, mens risnudler er mer vanlig i Sør Kina.
Kjøper du ferske asiatiske nudler må du forvisse deg om at de
er virkelig ferske. De bør være myke, men ikke slappe,
klissete eller sprø. Tørkede nudler kan holde seg
uendelig lenge hvis de oppbevares kjølig, tørt og
mørkt.
Risnudler
Nudler laget av rismel og vann.
Ris vermicelli,
syltynne nudeltråder, blir ofte fritert i peanøttolje. Det danner nærmest et rede som blir brukt til å garnere flere retter,
også den saftige thailandske retten mee krob. Risnudler
blir ofte brukt i supper.
Rispapir
Svært tynne, halvtransparente plater laget av en
blanding av rismel, vann og salt. I vietnamesisk og thailandsk
kjøkken brukes rispapir til å pakke inn vårruller. Rispapiret
bløtes først i 1-2 minutter i en søtet vann. Så
renner det av, fyllet pakkes i papiret og pakken dampes eller
friteres. Rispapir fås i kinesiske supermarkeder.
Wontonark
Svært fine deigark laget av hvetemel, vann, egg
og salt. Fylles med grønnsaker, kjøtt, fisk eller annen
sjømat. Dette er Asias versjon av Italias ravioli og kan
kjøpes ferske eller fryste.
Eggnudler
Hvetenudler med egg. Er å få både ferske og
tørkede. Tørkede eggnudler blir brukt i retten chow mein:
de blir kokt, deretter fritert.
Bokhvetenudler
Disse nudlene er svært populære i Japan der de
kalles soba. Nudlene er gulbrune eller grå og finnes både
ferske og tørkede. De blir ofte servert kalde med soyasaus.
Hvetenudler
Kinesiske hvetenudler er gule eller hvite og er
vanligvis laget av en blanding av hvetemel, vann og salt. I Japan
blir de klassifisert etter størrelse: somen er tynne og
udon tykke nudler.
Sukiyaki
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
24.04.2013Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
MisjonsalliansenBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
En halv kilo biff, kuttet opp i så tynne strimler som mulig
En håndfull nudler (svært tynne)
7-8 store sjampinjonger
1 purre
1 kinakål
1 blokk
tofu (grillet
tofu )
Til dip
4 egg
Ett egg til hver, piskes og has i en liten skål ved siden av tallerken. Bitene fra sukiyakien dyppes i egget før det spises. Det høres rart ut, men er veldig godt!
Til sausen
3 spiseskjeer soyasaus
3 spiseskjeer sake eller eddik blandet med sukker
3 spiseskjeer sukker
Sukyaki er en populær gryterett, bestående av tynne biffstrimler og forskjellige grønnsaker. Den tilbredes forskjellig avhengig av hvor i Japan du befinner deg, dette er et eksempel på østjapansk sukiyaki, eller Kanto sukiyaki:
Bildet viser vår egen variantFremgangsmåte
Kutt alle ingredienser i små biter. Legg alle ingredienser på et fat og sett fatet på bordet.
Bland sammen sausen: soyasaus, sake, sukker og saus for å lage sausen. Sett frem en gassovn eller stekeplate på bordet.
Etter dette foregår resten av forberedelsene på bordet. Hell sausen oppi en større gryte (wokgryte eller en annen jerngryte).
Varm opp sausen og legg oppi deler av ingrediensene. La dem putre til de er gjennomstekte. Ta for deg og dypp sukiyakibitene i det rå, blandede egget. Spis sammen med ris (helst japansk ris, men vanlig, norsk grøtris kan evt. erstatte denne).
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
73,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
3,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
2,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 7,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Vårruller med chili- og koriander-dipsaus
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
25.07.2013Denne retten tar ca
40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Matoppskrift.noIngredienser
100 g tynne eggenudler
3 ss olivenolje
2 hvitløkfedd, presset
2 bein- og skinnfrie kyllingbryst, skåret i tynne strimler
6-8 vårløk, skåret i tynne skiver
1 stor gulrot, revet
125 g bønneskudd
1 ts tørkede chiliflak
20 vårrulldeig-flak
2 egg, sammenpisket
Dipsaus:
2 ss klar honning
2 ss chilisaus
2 ss hakket frisk koriander
Nydelig og enkelt når man først har fått treningen. Her har vi brukt frityren, men kan også bakes i stekeovnen.Fremgangsmåte
Kok nudlene i en stor kjele med kokende vann i 3-4 minutter. La dem renne godt av, og del dem i 5 cm lange biter.
Varm opp 1 ts av oljen i en stekepanne. Tilsett hvitløken og la den steke forsiktig i 1 minutt. Ha i kyllingstrimlene og la det fortsette å steke i 3 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Bland i vårløk, gulrot, bønneskudd og chiliflak, og la det steke i 1 minutt til.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Pensle deigflakene på den ene sida med litt sammenpisket egg. Legg litt fyll på hvert flak med en skje og rull flaket sammen. Pass på å brette inn sidene under rullingen slik at fyllet er helt innesluttet. Pensle hver vårrull med litt olje og legg den på en bakeplate. La vårrullene steke i 10-12 minutter, til de er gylne.
Bland sammen alle ingrediensene til chili-dipsausen i en bolle. Server dipsausen sammen med vårrullene.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
165,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
19,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
4,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pancit canton
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
27.01.2013Denne retten tar ca
60 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
340 gram pansit canton nudler
1 kyllingbryst, kokt og kuttet i biter
4 kopper kylling kraft (fra det kokte brystet)
225 gram svinekjøtt, i små biter
225 gram reker, skrelte
4 ss matolje
1/2 kopp hakket løk
2 ss hvitløk, finhakket
2 kopper sukkererter
1/2 rød paprika
4 sjampinjong i skiver
2 kopper kål, skåret i strimler
1 kopp selleri i skiver
1 gulrot i terninger
1/4 kopp vårløk, i terninger
4 ss soyasaus
1 ss sesamolje
Salt og pepper til smak
Kokt egg til pynt
Lime
Vi lagde denne uten blomkål og pølser som finnes i den originale oppskriften. Det kan og brukes andre nudler her, men helst eggnudler som vi brukte. Ta gjerne turen innom en innvandrerbutikk.Fremgangsmåte
I en stor panne eller wok, fres i litt olje hvitløk og løk. Deretter legge skiver svinekjøtt til til de er kokt.
Tilsett 2 kopper kylling kraft og tilsett strimlet kylling, reker, sukkererter, kål, selleri, paprika, sjampinjong og terninger gulrot. La det småkoke i ca 10 minutter eller til gjennomkokt.
Ha i de resterende 2 kopper kylling kraft og pansit canton nudler. La småkoke til nudlene er myke.
Nudler kan evt kokes separat og så bare røres inn i det andre før servering.
Tilsett vårløk, sesamolje og salt og pepper etter smak.
Pynt med kokte eggebåter og før servering skvises lime over retten om det ønskes.
Serveres varm.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
97,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
9,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder
Pho Bo - oksekjøttsuppe
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
17.02.2016Denne retten tar ca
60 min + å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
VerdensmagasinetBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
1 kg okseknoker
350 gr suppekjøtt (for eksempel oksebryst)
5 cm frisk ingefær,i tynne skiver
1 ts salt
2 1/2 l vann
6 sorte pepperkorn,
1 kanelstang
4 korianderfrø
2 ss fiskesaus (evnt østerssaus)
400 gr risnudler
150 gr rundbiff
3 vårløk,finhakket;1 stor løk,i svært tynne skiver
Garnityr:hakket,rød chili,bønnespirer,friske basili- kumblader (helst røde),hakket vårløk,tynne limebåter,friske korianderblader,chilisaus og hoisinsaus
En rett som tar lang tid. Tradisjonell vietnamesisk rett med mye smak. Bildet er tatt på restaurant Lotus i Kristiansand. Vi pyntet litt før vi tok bildet.
Evt kan denne serveres med suppen ved siden av.Fremgangsmåte
Tradisjonell tilberedelse tar lang tid.La okseknoker, oksebryst, vann, salt og ingefær koke på lav varme i 3 1/2 time.Tilsett pepper,kanelstang,koriander og fiskesaus og kok i 40 minutter.
Legg nudler 10 sekunder i kokende vann.Server med nudler i bollene,ha i suppe,legg på kjøtt og finhakket løk på toppen. Pynt alt etter hva du har
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
64,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
7,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
1,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Lakse- og koriandersuppe
Antall porsjoner =
5Dato lagt inn eller oppdatert
11.08.2017Denne retten tar ca
40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
250 g laksefilet, delt i 12 biter
1/2 dl sitronsaft
2 røde chili, uten frø
4 hvitløksfedd
6 cm ingefær
1 ts korianderfrø
1 bunt koriander
4 ss sesamolje
1,2 l kokosmelk
8 dl fiskekraft
1/2 dl fiskesaus
200 g kokte nudler
2 vårløk i skiver
mynte, strimlet
En suppe med mye smak. Kombinsjonen mellom laks og koriander passer veldig bra sammen og gir en veldig fyldig suppe. Kokosmelken kan erstattes med fløte. Fish sauce er frivillig, men gir smak det også.Fremgangsmåte
Mariner laksefiletene i sitronsaften 1/2 time i romtemperatur. Ha i chili, hvitløk, ingefær, koriander og olje i en food processor. Kjør det hele til en fin pasta. Varm en gryte og ha i pastaen. Ha i kokosmelk og fiskekraft, rør godt.
La suppen koke i 10 minutter. Tilsett fiskesaus, nudler og laks. Ta suppen av varmen og la den trekke til laksen er ferdig, ca 1-2 minutter.
Øs opp suppen i boller, dryss over mynte og vårløk og server.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
137,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
2,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
12,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Thaisuppe med kylling
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
05.01.2007Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Gladimat.noBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
4 kyllingfileter
6 dl kokosmelk eller
matfløte
1 1/2 ss karripasta
1/2 ss gurkemeie
6 dl hønsebuljong
saften av 1 lime
4 ss fiskesaus eller
litt tabasco
1 ss soyasaus
200 g nudler
Pynt
reker
hakket chilipepper
bladpersille
Fremgangsmåte
Skjær kyllingfiletene i store biter. Hell 2 dl av kokosmelk/fløte i en kjele. La det koke inn (reduseres) til det skiller seg. Rør inn karri og gurkemeie. La det frese godt sammen.
Tilsett kyllingbitene og stek dem. Hell i resten av kokosmelken/fløten, og spe med buljong. Press over limesaft. Smak til med fiskesaus og soyasaus.
Skjær kyllingbitene mindre. Fordel dem og nudler i varme suppeboller/tallerkener. Hell suppen over. Dryss snittet persille, chili og reker over til slutt. Spises rykvarmt.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
128,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
6,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pad Thai med kylling
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
21.11.2011Denne retten tar ca
20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Ukjent kildeBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
Pad Thai saus
3/4 ss. Tamarind pasta oppløst i 1/4 kopp varmt vann
2 ss. Fiskesaus, + evt ekstra for smak(ikke alle liker denne)
1-3 ts. Chili saus, eller kan erstattes med 1/2 ts. Eller mer tørket knust chili eller cayenne, etter smak
3 ss. Brunt sukker
2 porsjoner Thai ris nudler, i bredder som linguini
1,5 kopper rå kyllingbryst i biter
Marinade for kylling:
1 ts. Maisenna oppløst i 3 ss. Soyasaus
4 fedd hvitløk, finhakket
valgfritt: 1-2 frisk rød chili, hakket
3 kopper ferske bønnespirer
3 vårløk i skiver
1/2 kopp frisk koriander
1/3 kopp knust eller grovt hakkede peanøtter (eller andre nøtter, som for eksempel cashewnøtter)
1/4 kopp kyllingbuljong
1/8 ts. Malt hvit pepper
vegetabilsk olje for steking, og noen limebåter
En klassisk thai rett. Denne er opprinnelig oversatt fra Thai. Men bruker ingredienser man kan skaffe i norge, kanskje unntatt bananblomst:)Fremgangsmåte
Kok opp vann, ta vekk fra platen og ha i nudler. La de ligge i vannet til de er "al dente". Sil av og skyll med kaldt vann, sett til side.
Gjør klar Pad Thai sausen ved å blande sammen i en kopp.
Legg kyllingbitene i en liten bolle. Rør sammen marinaden og hell over kyllingen. Rør godt og sett til side.
Varm opp en wok eller stor stekepanne over middels høy varme. Legg 1-2 ss. Olje pluss hvitløk og hakket chili, hvis du bruker det. Rør til velduftende (30 sekunder).
Legg i kyllingen sammen med marinaden. Stek 30 sekunder til 1 minutt. Når wok/gryte blir tørr, tilsetter du litt kyllingbuljong, 1-2 ss. Gangen, for å holde kyllingen fuktig. Fortsett å steke på denne måten til kyllingen er kokt (5-8 minutter).
Tilsett nudler, og hell Pad Thai saus over. Bruk to slikkepotter, skjeer, eller andre redskaper, stek nudler fort i woken. Bruk en mild "løft og vri" metode (som blanding av en salat) for å hindre nudler fra å brekke. Rør på denne måten 1-2 minutter. Hvis du woken blir for tørr, skyv nudler til side og ha litt mer olje i bunnen (men ikke mer buljong).
Tilsett bønnespirer og strø over pepper. Fortsett å blande 1 minutt, eller til nudler er ferdige. Nudler er perfekte når de ikke lenger er "harde" eller crunchy, men klebrige!
Prøvesmak for krydder, og tilsett mer fiskesaus inntil ønsket smak er nådd. Rør godt.
Løft nudler ned på en tallerken. Topp med generøse mengder av frisk koriander, vårløk og knuste/hakkede nøtter. Legg ferske lime båter ved, og hvis ønskelig, ekstra saus ved siden av. Limen skal presses over retten før man spiser. Kan serveres med bananblomst.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
151,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
23,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kimchi ramen suppe
Antall porsjoner =
3Dato lagt inn eller oppdatert
18.10.2015Denne retten tar ca
40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
Suppebase med krydderpose
5 dl vann
1 krydderpose som følger med nudlene eller evt
Uten krydderpose
2,5 dl vann
2,5 dl buljong
1,5 fedd hvitløk
2 ss soyasaus
0,5 ts worsterchire saus
1/2 ts kinesisk femkrydder
dash av chili pulver
0,5 ts hvitt sukker
1 skiver fra fersk ingefær
Tilbehør
120 gr tørre ramen nudler
300 gram svinekjøtt ferdig stekt
250 gr frisk sjampinjong i skiver
1 rød chili i skiver
1 neve gressløk
2 rå egg
100 gr spirer
100 gr kinakål
Enda en ramen suppe vi har prøvd. Her brukte vi ramen nudler med slik en kryderpose inni. Vi bruker en som heter Ramen Kimchi som er en koreansk versjon. Om ikke så kan man lage denne suppebasen selv.
Tilbehør kan og være kylling og evt annen sopp og grønt. Noen bruker kokte egg.
I vår versjon skilte vi alle grønnsakene pga bildet, men for å gjøre det enklere kan de blandes.Fremgangsmåte
Om ikke kjøttet er stekt, så stek det i stekepannen med litt salt og pepper. Skjær i skiver og sett til side.
Soppen stekes og lett i stekepannen til den er myk
Om en ikke bruker krydderpose, så kok opp vann/buljong med krydder. Dette blir jo bedre, men tar litt tid.
Kok opp vann eller den suppebasen du har lagd
Ha i nudlene, krydderpose, kinakål og spirer i suppebasen. La det koke i 5 minutter.
Helles så i tallerkner og du tilsetter sopp, chili, kjøtt, gressløk og rå egg om ønskelig.
Server
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
76,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
1,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Ramen nudelsuppe
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
16.02.2015Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
Til kraften:
3 kopper kyllingkraft
2 kopper vann
3 fedd hvitløk
4 ss soyasaus
1 ts worsterchire saus
1/2 ts kinesisk femkrydder
dash av chili pulver
1 ts hvitt sukker
2 skiver fra fersk ingefær
Til suppen.:
375 g ramen nudler
400 g stekt svinekjøtt eller kylling bryst i skiver(marinert i soyasaus og hvitløk)
100 g babyspinat
4 ss maiskorn
2 hardkokte egg, skrelles og deles i 2
Til pynt:
1 ark med nori tang papir i skiver (5 cm lange med 1/2 cm bredde hver)
dryss av sesamfrø
skiver av grønne vårløk
Dette var en overraskelse hos oss. Jeg har aldri spist Ramen nudelsuppe, men dette var godt. Og veldig mettende. Denne kan vareiere med forskjellige ingredienser, men her hadde vi svinekjøtt. Og som dere ser på bildet hadde vi spirer i tillegg, som vi la i til slutt før servering. Chinese five spice lager vi selv. Fem krydder blanding
Det er utallige typer av nudelsupper i østen. Her brukes det ramen nudler, derfor navnet. Nudelsupper får man kjøpt over alt og på gata.Fremgangsmåte
Kutt opp og stek svinekjøtt/kylling i en stekepanne med 1 fedd hakket hvitløk, soyasaus og sesamolje. Legg i en bolle og spar til senere.
I gryte med kokende vann, kok ramen nudler i 5 min, sil av og sett til side.
Kok og spinat i det samme vannet i noen sekunder eller stek de raskt i stekepannen.
I en stor kjele, ha i kyllingbuljong, 4 halve fedd hvitløk, soyasaus, worsterchire, ingefær, fem krydder og chili pulver sammen og kok opp. Skru ned varmen og la småkoke i 5 min. Smak så til etter din egen smak. Hvis det er for salt ha i litt sukker, tilsett mer soya hvis du ønsker det saltere.
Fordel nudlene i 4 suppeskåler. Legg kjøtt på toppen av nudler, sammen med spinat, en halv kokt egg, og 1 ss maiskron i hver skål.
Kok opp suppa igjen og fordel den i skålene.
Fordel noristrimler (1/4 ark hver), vårløk og sesamfrø på toppen av hver suppebolle. La det stå noen minutter før servering.
Server alene eller til en annen rett. Spises med pinner og en slik japansk/kinesisk suppeskje.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
98,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
13,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
1,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Wok med kylling og grønnsaker
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
23.11.2013Denne retten tar ca
30 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
AnonymBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
2/3 gulerøtter
litt brokoli
1 boks minimais
1 boks bambusskudd
1 rød paprika
ett fedd hvitløk
kikoman
wok krydder
olivenolje
nudler
kylling strimler
Litt standard oppskrift på wok med kylling. Kan varieres i det uendelige.Fremgangsmåte
Kok nudler.
Skjær alle grønnsakene i like store biter (gjerne staver). Wokpannen må stå på ganske sterk varme for å behole vitaminene og fargen i grønnsakene.
Hell i olivenolje + presset hvitløk i pannen. La dette frese en stund. Stek kyllingstrimlene litt og hell så i de grønnsakene som trenger lengst steketid (gulrøtter,minimais og bombusskudd). Hell så i de andre grønnsakene. La dette steke til gulerøttene kjennes myke nok. hell så i nudlene. Husk å krydre med litt wok krydder og hell også litt kikoman over woken. det gir god smak.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
140,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
17,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
2,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 6,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:3041