Fotograf:
Knut Pettersen
Thaisuppe med kylling inneholder
129 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Thaisuppe med kylling har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thaisuppe med kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thaisuppe med kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.63 | 711.89 | Kcal |
Protein | 9.36 | 51.80 | gram |
Karbohydrat | 7.00 | 38.74 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 4.26 | gram |
Fett | 6.85 | 37.91 | gram |
Mettet fett | 5.07 | 28.06 | gram |
Salt | 0.97 | 5.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.75 | Kr 31.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 214 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i store biter. Hell 2 dl av kokosmelk/fløte i en kjele. La det koke inn (reduseres) til det skiller seg. Rør inn karri og gurkemeie. La det frese godt sammen.
Tilsett kyllingbitene og stek dem. Hell i resten av kokosmelken/fløten, og spe med buljong. Press over limesaft. Smak til med fiskesaus og soyasaus.
Skjær kyllingbitene mindre. Fordel dem og nudler i varme suppeboller/tallerkener. Hell suppen over. Dryss snittet persille, chili og reker over til slutt. Spises rykvarmt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23236)
Kategori:
Suppe
Land:
Thailand
Innlagt dato:2007-01-05
Oppdatert dato:2007-01-05
Lesere:
14915 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift