Fotograf:
Kylling.no
Innbakt kremet kyllingsuppe inneholder
147 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Innbakt kremet kyllingsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt kremet kyllingsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5983 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt kremet kyllingsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.25 | 855.95 | Kcal |
Protein | 10.09 | 58.65 | gram |
Karbohydrat | 6.43 | 37.38 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 5.06 | gram |
Fett | 8.32 | 48.36 | gram |
Mettet fett | 4.25 | 24.70 | gram |
Alkohol | 0.65 % | | | |
Salt | 0.40 | 2.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.72 | Kr 44.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 906 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp kyllingkraften og legg i kyllingfiletene. Legg på et lokk og senk varmen til 1. La det trekke til kjøttet er gjennomkokt, ca. 10 minutter.
Smelt smøret og rør inn hvetemelet. Spe med varm kraft under kraftig omrøring. Tilsett vin og fløte/crème fraîche og kok i 3-4 minutter. Trekk sausen av varmen og rør inn sennep og estragon. Smak til sausen med salt og pepper og la den så bli helt kald.
Fres grønnsaker og sopp lett i litt smør. Dryss over litt salt og pepper og avkjøl.
Del kyllingfiletene i mindre biter og fordel kjøtt og grønnsaker i 6 ildfaste former. Hell sausen over. Pensle med vann rundt kanten av bollene.
Kjevle ut butterdeigen til 3 mm tykkelse og skjær ut sirkler ca. 1 cm større enn omkretsen på bollene. Dekk bollene med butterdeigen og klem kanten godt fast slik at det blir helt tett. Pensle overflaten med egg. Sett bollene midt i ovnen og stek dem ved 190 °C i ca 30-35 minutter, eller til lokkene har hevet seg og fått en fin farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25303)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift