Fotograf:
Kylling.no
Grønnsaksuppe med fine kyllingboller inneholder
37 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksuppe med fine kyllingboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksuppe med fine kyllingboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4926 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsaksuppe med fine kyllingboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 37.38 | 368.25 | Kcal |
Protein | 2.68 | 26.40 | gram |
Karbohydrat | 3.40 | 33.49 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 10.25 | gram |
Fett | 1.22 | 12.02 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 3.25 | gram |
Salt | 0.69 | 6.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.71 | Kr 16.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 941 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder.
Kok opp vann og buljong og tilsett oppdelte suppegrønnsaker. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen tilside.
Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-10 minutter til de er gjennomkokte. Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22034)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-23
Oppdatert dato:2006-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift