Fotograf:
Knut Pettersen
Tom Yum Gai (thailandsk kyllingsuppe) inneholder
36 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Tom Yum Gai (thailandsk kyllingsuppe) har ingen allergener
Tom Yum Gai (thailandsk kyllingsuppe) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
33141 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tom Yum Gai (thailandsk kyllingsuppe)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 36.31 | 230.64 | Kcal |
Protein | 6.34 | 40.27 | gram |
Karbohydrat | 0.56 | 3.56 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.51 | gram |
Fett | 0.95 | 6.03 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 1.97 | gram |
Salt | 0.61 | 3.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.50 | Kr 15.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 541 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del opp kyllingen i 3-4 cm lange biter med ben. Kok opp vann og tilsett hvitløk, galangarot og sitrongress skåret på skrå i ca. 1 cm lange biter. Tilsett salt og limesaft. Ha i kyllingstykkene og sjalottløk i skiver. Kok opp og la suppen trekke ca. 5-10 minutter.
Pynt suppen med koriander, chili, en limebåt og finstrimlede limeblader. Ris er tilbehør og spises fra tallerken. Smak eventuelt til med fiskesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968308)
Kategori:
Suppe
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-23
Oppdatert dato:2002-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift