Rens kyllingen for skinn og ben og skjær kjøttet i strimler. Finhakk løk og surr den i smør i en kjele med karri til løken er blank. Tilsett kyllingkraft (buljong) med tomater (silte hermetiske tomater) og poteter i terninger. Kok til alt er mørt. Mos det i matprosessor og hell det tilbake i kjelen. Ha i salt og pepper og la suppen småkoke et par minutter. Tilsett erter og kyllingstrimler før servering. På afrikansk vis serveres suppen kald, men den er faktisk også svært god varm. Brød er fast følge til suppe. Variér suppen eventuelt med andre grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16932)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-01-23
Oppdatert dato:2018-12-30