Fotograf:Kylling.no
Italiensk kyllingsuppe med polentakaker inneholder 113 Kalorier, 10 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Italiensk kyllingsuppe med polentakaker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del kyllingen i fire og kok den i lettsaltet vann tilsatt noen hele pepperkorn i ca. 1/2 time. Ta opp kyllingstykkene og la dem slå av seg. Rens kjøttet for skinn og ben.
Finhakk løk og press hvitløk og fres det i olje til løken er myk og blank. Mos de hermetiske tomatene i en matprosessor. Hell på kyllingkraft og moste tomater og kok opp. Tilsett tomatpuré til fin farge. Skjær squash i passe store biter og tilsett i suppen sammen med bønner og maiskorn. Skjær kjøttet i passe store biter og ha kjøttet i suppen. Kok opp og la suppen trekke noen minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varmt. Server med polentakaker.
Polentakaker:
Bland polenta, hvetemel, bakepulver, sukker og salt. Smelt smør og rør det inn i det tørre. Visp sammen eggene og rør dem inn. Spe med melk. Rør til slutt inn revet ost og godt avrente maiskorn. Fordel røren i en liten langpanne eller en annen ildfast form. Stek på midterste rille i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16952)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-25
Oppdatert dato:2019-01-02