Fotograf:
Kylling.no
Grønnsaksuppe med kyllingboller inneholder
40 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksuppe med kyllingboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksuppe med kyllingboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7479 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsaksuppe med kyllingboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 40.42 | 249.03 | Kcal |
Protein | 3.29 | 20.27 | gram |
Karbohydrat | 2.76 | 17.00 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 6.72 | gram |
Fett | 1.56 | 9.61 | gram |
Mettet fett | 0.42 | 2.59 | gram |
Salt | 0.87 | 5.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 14.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 080 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og buljongterninger i en kjele. Skrell grønnsaker og poteter.
Skjær gulrøtter, persille- og sellerirot i tynne strimler og poteter i små terninger.
Finsnitt kål. La dette småkoke
5-10 minutter. Tilsett resten av grønnsakene. Rør kjøttdeigen godt sammen med salt. Rør inn egg og grønt til en jevn farse.
Trekk suppekjelen tilside. Form farsen til små boller og legg dem i suppen etter hvert som de formes.
Sett kjelen tilbake på platen og la suppen syde 5-10 minutter. Tilsett evt. litt mer vann, og smak til suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23650)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift