Velkommen til julebuffet!


Oppdatertdato: 2022-12-22 Tema: Koldbord Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Nå som jul, romjul og nyttår står foran oss er det mange som benytter sjansen til å ha en julebuffet for familie og venner, eller kanskje en utvidet julefrokost/brunch. Om en bruker litt tid i forkant så burde ikke dette by på problemer, selv om det selvfølgelig er en del arbeid å lage dette i stand. Dagen før er alltid den viktigste, for da kan man lage ferdig salater og legge opp en del fat med forskjellige kalde ting. Og så på selve dagen varmer man opp evt det som skal servers varmt + en lunk i brød og rundstykker.

Jeg ser her på en del tips og noen ekstra populære oppskrifter. Det er jo ingen regler for hva man skal servere, men siden det er jul er det jo mange som har julepålegg liggende + evt varm mat som ribbe, pølse osv.

Mengder

Mengdeberegning avhenger av hvor stort koldtbord du har og mengde kjøtt og fisk avhenger av tilbehøret. Beregn ca. 500-600 g mat per person inkludert tilbehør, ca. halvparten bør være fisk/kjøtt. Dette er litt avhengig av om du har storspisere eller det er mange barn. Og samtidig må du huske at enkelte retter er mye mer populære enn andre. F.eks. sildepålegg er ikke populært med mange barn, de vil heller ha kylling klubber, burgere ol. Eller om du har mange som ikke spiser fisk/kjøtt, så tilpass etter det. Husk og at du har brød, ris, potet ol da det er en del som må ha brød/poteter til alt, men om folkene er lavkarbovenner så bruk heller mer mettende salater med bønner osv

Bruk dagene før

  • Flere dager før: Lager du ferdig og evt fryser ned karbonader, burgere, posteier, hjemmelagd kjøttpålegg. Skal du ha kylling og ribbe kan det og gjøres ferdig og settes kaldt. Selvfølgelig om det er en middagsbuffet så er det bedre med nystekt ribbe. Men kylling merker du ikke nesten om det er varmet opp eller nystekt.
  • En til to dager før: Kutt opp pålegg, pakk inn og sett kaldt. Og du kan lage flere salater som potetsalat, waldorfsalat, remulade og evt andre sauser. Egg som skal serveres kaldt kan kokes på forhånd.
  • Samme dag: Grønne salater og eggerøre. Og selvfølgelig varmer du opp det som skal serveres varmt. Bruker du ferskt brød er det OK, men har du brød fra fryseren, så ta det opp så sent som mulig. Ting som skal varmes opp som f.eks. burgere, kyllinglår ol, varmer du opp på en stekeplate i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutter. Varm evt løk samtidig. Kan holde seg varmt en kort stund med folie over.

Innhold på bordet

Dette avhenger igjen av høytiden og typen gjester, samt om det er frokost, lunch, middagsbuffe, julebuffet osv. Under noen enkle forslag til 3 forskjellige buffeter/frokoster som ikke er for omfattende.

Gjelder alle
Alle buffeter bør ha oppskåret brød, smør, ketchup/sennep og lignende sauser + krydder, rømme og remulade tilgjengelig. Middagsbuffet bør ha potet, sauser, ris, couscous ol. Potetsalat er og en gjenganger.

Julefrokost/brunch

En klassisk frokost på juledagsmorgen er ett must i mange familier. Dette er frokosten hvor alle julepåleggene havner på bordet. Noen fast mal på hva man bruker her er ikke så lett, men tradisjonelt har man brukt følgende:
Diverse pålegg som forskjellige sylter og rull, diverse posteier, ett par sildepålegg, noen salater som waldorf, potet, eggesalat, rødbet samt eggerøre og evt kokte egg. Sylteagurk og rødbeter hører til. Røkt laks eller gravlaks. Diverse ost som edamer ++ passer og til. Ferskt brød av flere typer (varme rundstykker) + remulade, sennep (gjerne grov), godt smør, lefser mm.
Mange bruker og å servere kalde rester av f.eks. ribbe, stek og kalkun.
Man drikker melk og kaffe/te som vanlig, men og frisk juice bør serveres. For de mer avanserte servere man kald champagne!

Brunch er mer en blanding av frokost og lunch. Dvs en frokost med litt ekstra som serveres litt utpå formiddagen.

Julebuffet for venner

Her bør man ha omtrent det samme som man finner på julefrokosten + noen varme retter og litt ekstra salater.
Varme kylling klubber, karbonader og pølser + kanskje varme små poteter/båtpoteter. Ett par grønne salater med dressing samt ett større utvalg av oster og sild. Noen ekstra majonessalater + spekemat i tynne skiver med remulade og sennepssaus.
Har man besøk av svigerforeldre eller tante Gunhild så har man og en kabaret på bordet.
Andre ting kan være ferske reker, hummer og kreps.

Middagsbuffet

Dette er en mer omfattende buffet mht varme retter. Man tar vekk det meste av pålegg og serverer feks følgende:

  • Varme poteter og sauser + grønnsaker.
  • Varm ribbe med medisterkaker og pølse. Sur/rødkål, saus og f.eks. varme rosenkål.
  • varmt pinnekjøtt med kålrotstappe, ertepure og saus
  • Kalkun. Varme skiver av kalkun med stuffing, potetsalat og tilbehør.
  • Varm kokt laks.
  • Varm pastasalat
  • En egg/bønne/kyllingsalat
  • Desserter: Dronning Maud pudding, riskrem og karamellpudding. Husk rød saus til riskrem.
  • Julekaker til slutt. Bruk det du har.

Så en del oppskrifter på de mest populære rettene på ett julebord, særlig tilbehør man lager selv. Med næringsinnhold, allergener og pris.
Lykke til


Annonse



Eggerøre


Prøv også Eggerøre.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 27.12.2017
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

4 egg
4 ss vann
1/2 ts salt
gressløk
brød


Fint til laks og på brødskiver. Her brukte vi den sammen med røkelaks etterpå bildet.


Fremgangsmåte

Pisk egg, vann og salt lett sammen med en gaffel. Hell røren i varm teflonpanne.

Trekk eggerøren sammen med en tregaffel etterhvert som den stivner. Klipp gressløk over.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 123,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,6.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Vår beste waldorfsalat


Prøv også Vår beste waldorfsalat.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 23.08.2018
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

1 grønt eple
1 rødt eple
100 gr røde druer
2 stenger stilkselleri
100 gr valnøtter finhakket

Dressing
1 dl naturel yoghurt
1 dl majones
1 ss sukker
1 ss sitronsaft eller appelsin


Dette er en salat som vi ofte lager. Akkurat denne passer best ved siden av kjøtt eller andre lignende retter, om en ønsker denne for eksempel på brød som hverdagspålegg så ta gjerne litt mer majones i den. Waldorf er ett must på julebordet, men vi spiser dette hele året.
Akkurat fargen på eplene er ikke så nøye, men bruk epler som er sprø. For eksempel disse Granny Smith og Pink Lady


Fremgangsmåte

Vask frukten. Del epler i små biter og sprinkle med litt sitronsaft. Del druer i 2. Kutt vekk de verste trevlene fra stangsellerien og del den i tynne skiver. Hakk valnøttene fint.

Dressing
Rør sammen majones, yoghurt, sukker og litt sitronsaft.

Rør frukten forsiktig sammen med dressingen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 225,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Medisterkaker


Prøv også Medisterkaker.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 18.12.2013
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Egil Bratnes hjemmeside
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

3/4 kg medisterdeig,
1/4 kg kjøttdeig,
2 ts salt,
4 - 5 ss potetmel,
snaut 1 ts pepper,
1/2 ts revet muskat,
(1/2 ts ingefær),
ca. 1/2 liter melk



Fremgangsmåte

Bland deigene sammen og elt dem med saltet. Rør inn potetmel og krydderne. Spe med melken, litt etter litt, og rør deigen godt gjennom mellom hver speing. Form til runde kaker og brun dem på alle kanter i smør i panne. Det blir ca. 20 stk.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 137,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Riskrem.

Riskrem


Antall porsjoner = 3
Dato lagt inn eller oppdatert 24.04.2003
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

4 dl kald risgrøt
1 ts vaniljesukker
1 ss sukker
hakkede, skåldede mandler
2 dl kremfløte


Riskrem følger med i jula for mange. Den ble opprinnelig lagd av rester fra risgrøten som mange spiser tidligere på dagen. Det hører og med med en hel skoldet mandel som gjemmes i riskremen, og den som finner den får en gave. Hos oss er det en marsipangris.


Fremgangsmåte

Rør grøten med vaniljesukker, sukker og maandler.

Pisk fløten til krem og bland den lett med grøten.

Server riskrem med lunken rød saus, for eksempel kirsebærsaus.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 184,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,64.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellpudding (flan).

Karamellpudding (flan)


Antall porsjoner = 8
Dato lagt inn eller oppdatert 04.11.2003
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Annies Gjestekro
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

1 l melk
5 egg
5 eggeplommer
90 g sukker
1 stk vaniljestang
sukker til bruning



Fremgangsmåte

Karamell er egentlig kokt sukker. Ordet kommer fra latin cannamella = melisrør, sukkerrør.

Lag karamell i bunnen av formen. La sukkeret få en mørk kulør. Del vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i melken. Varm melken til 60-70 grader. Visp sammen eggene med sukker. Hell i den varme melken. Rør sammen før den siktes og helles over i formen.

Sett formen i vannbad. Ovnstemperatur: 150 °C. Steketid: 1-1,5 time.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 101,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,61.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dronning Maud - pudding.

Dronning Maud - pudding


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 08.05.2003
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Matoppskrift.no

Ingredienser

3 egg
20 g sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
revet kokesjokolade



Fremgangsmåte

Pisk fløten stiv og pisk til eggedosis, hver for seg. Alt blandes med gelatin som er oppløst etter anvisning på pakken.

Helles i en stor dessertskål av glass med revet sjokolade mellom kremlagene.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 286,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggesalat med røkelaks.

Eggesalat med røkelaks


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 20.07.2017
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

2 hakkede, hardkokte egg
1 skive strimlet røkelaks
2-3 ss lettrømme
1 ts sennep
hakket dill


Bruk her en sennep med smak og kanskje lur i noen reker. En annen ting er at vi bruker seterrømme, men det er valgfritt. Kalorier her er jo regnet ut med lettrømme.


Fremgangsmåte

Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl dem like lenge i iskaldt vann. Del eggene begge veier i en eggedeler og ha eggehakket i en liten bolle. Tilsett strimlet røkelaks, rømme og sennep. Smak til med salt og pepper. Litt hakket dill setter en ekstra god smak på eggesalaten. Server eggesalat som pålegg på smørbrød. Eggesalaten kan også fylles i små vannbakkels og serveres som en liten forrett.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 167,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fat med kyllingvinger og kyllingboller.

Fat med kyllingvinger og kyllingboller


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 09.03.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

Ca. 1 kg rå kyllingvinger

Til pensling:
6 ss chili
2 ts sennep
2 ts vineddik
2 ts worcestershiresaus
4 ss olje
2 båter hvitløk
salt og pepper

Kyllingboller

400 g kyllingkjøttdeig
1 løk
1 ts tabasco (liten ts)
2 ts knust rosmarin
1 ts salt
1 ts pepper
2 båter finhakket hvitløk


Her går det jo selvsagt å bruke ferdig stekte vinger som vi gjorde. Oppskriften er egentlig til ett koldbord, men ble middag hos oss. Det beste her er kyllingbollene som vi lagde. De er ganske heftige!
Både kjøttboller av kylling og svin er noe vi lager stadig vekk. Det samme med fisk.


Fremgangsmåte

Kyllingvingene legges i en langpanne og pensles med blandingen. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
Disse kyllingvingene kan stekes 1 eller 2 dager før og så varmes opp like før gjestene kommer.

Kyllingboller

Bland alle ingrediensene og lag små boller som stekes brune ved middels varme.
Er det mange barn i selskapet, kan det være lurt å lage noen boller uten tabasco og rosmarin.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 166,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepssaus til gravet laks.

Sennepssaus til gravet laks


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 07.03.2013
Denne retten tar ca 20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Norges sjømatråd
Bildet er tatt av Alf Börjesson

Ingredienser

0,5 dl dijonsennep
0,5 dl sennep
2 ss hvitvinseddik
1 ss sukker
1 stk eggeplomme
0,25 ts pepper
2 dl solsikkeolje
10 g dill, frisk


Sennepssaus er tradisjonelt tilbehør til gravlaksen, og du kan enkelt lage sennepsausen selv. Da har du muligheten til å tilpasse smaken etter eget ønske.


Fremgangsmåte

Rør sammen eddik, sennep, sukker og eggeplomme. Pisk inn oljen i tynn stråle.
Tilsett dill som er finhakket og la sausen trekke ved romtemperatur. Smak til med sukker og eddik og evt salt.
Ønsker du en mildere sennepssaus kan du tilsette lettrømme i stedet for olje.
Bruk like deler rømme og sennep eller smak deg fram.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 538,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 55,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,28.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggesalat 3.

Eggesalat 3


Antall porsjoner = 6
Dato lagt inn eller oppdatert 06.05.2006
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Matprat.no

Ingredienser

6 hardkokte egg
2 dl rømme
1 dl majones
2 ss gressløk
1 ts rød chili
1 ts karri
1 dråper sitron
6 dråper tabasco
1/2 ts sukker
1/2 ts salt
1/4 ts pepper



Fremgangsmåte

1. Kok eggene i 10 minutter og avkjøl dem i kaldt vann. Skrell dem. Skjær dem opp i grove biter.
2. Kutt opp gressløken. Kutt chilen i to og skrap ut frøene. Skjær chilien i tynne strimler. Rør godt sammen rømme, majones, gressløk, chili og karri.

3. Smak til med sitron, tabasco, sukker, salt og pepper.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 279,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,19.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei 7.

Leverpostei 7


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 22.10.2005
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Marte Nordahl

Ingredienser

150 g lever av svin
100 g ribbe eller annet svinekjøtt med fett på
1 stk. løk
4 stk. ansjosfilet
1,5 dl melk
3 ss hvetemel
1,5 ts salt
0,5 ts pepper
0,5 ts malt allehånde
1 stk. egg
1 pose aspik (lys buljong-gelé)
1 dl sherry


Hjemmelaget leverpostei på er ganske enkelt å lage, og vil ganske sikkert imponere gjestene dine. Eksperimenter gjerne med egne smakstilsetninger som hakkede urter, grønn pepper, nøtter, hvitløk eller oliven. Lager du posteien i en fin liten krukke, er det en super julegave til den som er glad i mat.


Fremgangsmåte

Renskjær leveren for hinner og blodårer og del den i mindre biter. Kok opp vann. Ha leveren i det kokende vannet i 20 sekunder og hell av vannet. Avkjøl helt.
Skjær kjøtt og løk i mindre biter. Ha det i en hurtigmikser sammen med lever og anjos. Kjør det raskt sammen.
Tilsett resten av ingrediensene, og kjør til massen er jevn. Hvor grov posteien blir bestemmes av hvor lenge maskinene får gå.
Vend inn de smaksstoffene du ønsker.
Ha røren over i en eller flere smurte former og stek i vannbad på 175 ºC i ca. 1 time, avhengig av størrelsen på formene. Leverposteien er ferdig når steketermometeret viser 76 ºC. Avkjøl helt.
Lag aspic etter framgangsmåte på posen, men bytt gjerne ut noe av vannet med litt sherry. Avkjøl og hell aspicen over posteien før den begynner å stivne.
Server gjerne på grovt landbrød med stekt bacon, stekt sopp og små sylteagurker, eller på sprø kjeks med en klatt god gelé på toppen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 115,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,62.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsild.

Tomatsild


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 15.12.2017
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Wenche Ulland
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

250 g spekesild filet
1 glass hele sylteagurker
1 stor løk
1 kopp soyaolje
1 kopp ketchup
1,5 kopper sukker
Nellik spiker
Sort pepper
3-4 ts eddik


Nydelig tomatsild som opprinnelig kommer fra Kikki. Perfekt til jul og både bedre og enklere enn kjøpesild. Server på brød, kjeks ol. Vi har og noen skiver egg på brødet, passer ypperlig sammen med sild.


Fremgangsmåte

Vann ut silda og del den i biter av passende størrelse.
Bland soyaolje, ketchup og sukker i hurtigmixer.
Del agurker og løk i passende biter.
Bland alt sammen og ha på tette glass.
Ypperlig til julebord. Har en god søtlig smak.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 257,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,34.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pastasalat med karrikylling.

Pastasalat med karrikylling


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 11.09.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

3 stk kyllingfilet
2 ss flytende margarin til steking
2 ts karri
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 beger rød cherrytomat
1 pk ruccula
150 g tørket aprikos
150 g fetaost
200 g pastaskruer
2 ss mango -og chilidressing


Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.


Fremgangsmåte

1. Kok pasta som anvist på pakken, slå av vannet og avkjøl.
2. Skjær kyllingfilet i store biter.
3. Del cherrytomat i to, aprikos i strimler, og bland det sammen med pasta og salat. Kutt fetaost i terninger.
4. Ha margarin i en varm stekepanne og fres karri raskt for å få frem den gode smaken.
5. Ha i kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte,4-5 minutter. Krydre dem med salt og pepper, og sett stekepannen til side.
Server pastasalaten i en bolle eller på et serveringsfat, ha lune kyllingbiter, fetaost og dressing over rett før servering.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 163,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,81.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er noen andre aktuelle artikler



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:456



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.