Fotograf:
Knut Pettersen
Karamellpudding (flan) inneholder
101 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Karamellpudding (flan) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamellpudding (flan) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11307 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karamellpudding (flan)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.36 | 184.74 | Kcal |
Protein | 5.86 | 10.68 | gram |
Karbohydrat | 9.40 | 17.13 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 4.48 | 8.17 | gram |
Mettet fett | 1.49 | 2.72 | gram |
Salt | 0.15 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.61 | Kr 4.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Karamell er egentlig kokt sukker. Ordet kommer fra latin cannamella = melisrør, sukkerrør.
Lag karamell i bunnen av formen. La sukkeret få en mørk kulør. Del vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i melken. Varm melken til 60-70 grader. Visp sammen eggene med sukker. Hell i den varme melken. Rør sammen før den siktes og helles over i formen.
Sett formen i vannbad. Ovnstemperatur: 150 °C. Steketid: 1-1,5 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16211)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-04
Oppdatert dato:2003-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift