| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 101.36 | 184.74 | Kcal |
| Protein | 5.86 | 10.68 | gram |
| Karbohydrat | 9.40 | 17.13 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 4.48 | 8.17 | gram |
| Mettet fett | 1.49 | 2.72 | gram |
| Salt | 0.15 | 0.27 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.61 | Kr 4.76 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 458 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 37,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Karamellpudding 3.
Prinsessepudding med rød saus.
Gelé med vaniljesaus.
Karamellpudding 8.
Pannacotta med appelsinsaus.
Butterdeigruter med eggekrem og bær.
Sjokoladepudding og vaniljesaus.
Sjokoladepudding med vaniljesaus.
Semulepudding og rød saus.
Mandelkjernepudding med rød saus.
Karamellpudding 7.
Sjokoladebrødpudding.
Melkering fra Nordland.
Flan al caramelo.
Prinsessens pannacotta.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.