Fotograf:
Mat.no
Sjokoladepudding og vaniljesaus inneholder
136 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sjokoladepudding og vaniljesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladepudding og vaniljesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 42 lesere
Lesere:
52651 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladepudding og vaniljesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.88 | 768.36 | Kcal |
Protein | 3.59 | 20.30 | gram |
Karbohydrat | 17.85 | 100.94 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.79 | gram |
Fett | 5.42 | 30.65 | gram |
Mettet fett | 3.14 | 17.76 | gram |
Salt | 0.09 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.73 | Kr 15.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 262 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt sjokoladen i varmt vann. Tilsett melken jevnet med maisennamel og kakaopulver. Rør til sjokolademelken koker. Ta den av platen og smak til med sukker og vaniljesukker. Visp puddingen godt så den er jevn og fin før den helles i vannskylt bolle eller form. La den stivne i kjøleskapet og hvelv puddingen på et fat. Pynt med vispet krem. Vaniljesaus eller fløtemelk smaker godt til.
Vaniljesaus:
Kok opp melken, Visp eggene med resten av ingrediensene og hell det i den kokende melken under røring. Rør til sausen koker og tykner. Avkjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967715)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-09
Oppdatert dato:2002-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift