Fotograf:Frukt.no Panna cotta er en helt nydelig dessert, og det beste er at du kan lage den i god tid før gjestene kommer. Den deilige appelsinsausen gjør dette til en deilig appelsindessert.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
Kok opp melk og sukker og la det koke ca. 3-4 minutter.
Klem vannet av gelatinplatene og la dem smelte i den varme melken. Avkjøl til romtemperatur.
Rør inn kesam og fordel blandingen i fire porsjonsplass. Sett glassene til avkjøling i kjøleskapet.
Kok opp vann, vasket appelsinskall (bare det gule), saft av appelsiner, sitron og sukker. Sil blandingen og hell tilbake i kjelen.
Rør potetmel ut i litt kaldt vann og jevn sausen. Kok raskt opp.
Server sausen f.eks. til pannacotta, riskrem, appelsinris, fromasjer eller varme puddinger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34647)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-04-05
Oppdatert dato:2019-04-05