Fotograf:
Melk.no
Karamellpudding 3 inneholder
237 Kalorier,
26 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Karamellpudding 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamellpudding 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5986 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karamellpudding 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 237.05 | 355.61 | Kcal |
Protein | 5.20 | 7.80 | gram |
Karbohydrat | 26.41 | 39.62 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 12.29 | 18.44 | gram |
Mettet fett | 6.61 | 9.92 | gram |
Salt | 0.15 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.14 | Kr 6.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 900 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha sukkeret i en randform, og sett den på en middels varm kokeplate. Varm opp sukkeret til det har smeltet og er kastanjebrunt. Drei formen slik at den glasseres rundt det hele.
Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestang (splittet på langs). Avkjøl blandingen og rør inn lett piskede egg. Sil blandingen over i den glasserte formen. La formen stå i 10 minutter før den settes i ovnen (røren "setter" seg, hindrer luftbobler).
Stek karamellpuddingen ved 125 °C i vannbad (dvs. at formen står i langpanne med vann inni ovnen) i ca. 2 timer.
Steker du karamellpudding i større form eller steker flere former om gangen, må du beregne lenger steketid. Mot slutten av steketiden kan du kjenne med baksiden av en vætet skje om overflaten er fast. I så fall er puddingen ferdig. Avkjøl i formen til neste dag.
Hvelv karamellpuddingen på et fat med kant for å beholde karamellsausen. Pynt med krem og blader av sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2461)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-05
Oppdatert dato:2013-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift