Fotograf:
Knut Pettersen
Mandelkjernepudding med rød saus inneholder
180 Kalorier,
14 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Mandelkjernepudding med rød saus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelkjernepudding med rød saus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 18 lesere
Lesere:
32174 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandelkjernepudding med rød saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.50 | 360.19 | Kcal |
Protein | 4.51 | 9.05 | gram |
Karbohydrat | 13.72 | 27.53 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 2.73 | gram |
Fett | 11.54 | 23.16 | gram |
Mettet fett | 4.86 | 9.75 | gram |
Salt | 0.07 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.98 | Kr 7.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 007 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjold og grovhakk mandlene. Kok opp melken og fløten, og dryss i semulegrynene under stadig omrøring. Tilsett mandler, mandelessens og sukker. Grøten skal nå kokes på svak varme i ca 10 minutter med lokk. Rør i grøten av og til så den ikke brenner seg i bunnen. Etter koking avkjøles grøten litt og eggene røres inn. Puddingen helles over i serveringsbolle eller en pen randform, og hvelves før steking.
Sausen lages mens puddingen avkjøles. Mos bærene med melis i en kjøkkenmaskin. Smak til med sitronsaft og hell sausen over i en fin serveringsmugge.
Server puddingen på et fat med den røde sausen ved siden av. Pynt puddingen med litt rød saus og hakkede mandler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8708)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift