Fotograf:Rosemarie Pettersen Bruk her en sennep med smak og kanskje lur i noen reker. En annen ting er at vi bruker seterrømme, men det er valgfritt. Kalorier her er jo regnet ut med lettrømme.
Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl dem like lenge i iskaldt vann. Del eggene begge veier i en eggedeler og ha eggehakket i en liten bolle. Tilsett strimlet røkelaks, rømme og sennep. Smak til med salt og pepper. Litt hakket dill setter en ekstra god smak på eggesalaten. Server eggesalat som pålegg på smørbrød. Eggesalaten kan også fylles i små vannbakkels og serveres som en liten forrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 17511)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-07-20
Oppdatert dato:2017-07-20