Fotograf:Rosemarie Pettersen En nydelig eggesalat vi lagde forleden. Etter inspirasjon fra familie i USA. Anbefales på brødskiver ol. Passer på det meste av brød men ikke ved siden av varm mat syns vi.
Mengden majones og sennep kan økes om en syns det blir tørt, men eggene skal ikke svømme i majones.
Kok eggene hardkokt. Kan gjøres slik: Ha de i en gryte med kaldt vann. Kok opp og så ta vekk fra varmen. La stå i 10 minutter før de kjøles ned, skrelles og deles i biter.
Rør sammen majones, sennep og hakket løk. Smak til med salt, pepper og paprikapulver. Rør forsiktig sammen med eggene. Pynt med hakket paprika og gressløk. Server på brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34685)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Innlagt dato:2019-06-18
Oppdatert dato:2019-06-18