Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er en salat som vi ofte lager. Akkurat denne passer best ved siden av kjøtt eller andre lignende retter, om en ønsker denne for eksempel på brød som hverdagspålegg så ta gjerne litt mer majones i den. Waldorf er ett must på julebordet, men vi spiser dette hele året.
Akkurat fargen på eplene er ikke så nøye, men bruk epler som er sprø. For eksempel disse Granny Smith og Pink Lady
Vask frukten. Del epler i små biter og sprinkle med litt sitronsaft. Del druer i 2. Kutt vekk de verste trevlene fra stangsellerien og del den i tynne skiver. Hakk valnøttene fint.
Dressing
Rør sammen majones, yoghurt, sukker og litt sitronsaft.
Rør frukten forsiktig sammen med dressingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34240)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2018-08-23
Oppdatert dato:2018-08-23