Fotograf:
Eksportutvalget for fisk (EFF)
En eplesalat inspirert av den klassiske coleslaw, som er en kålsalat. Den friske syrlige smaken passer godt til stekt og grillet fisk. Oppskriften inneholder
102 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplesalat med mynte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4312 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplesalat med mynte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.35 | 148.92 | Kcal |
Protein | 1.21 | 1.76 | gram |
Karbohydrat | 8.30 | 12.08 | gram |
Kostfiber | 2.32 | 3.38 | gram |
Fett | 6.63 | 9.65 | gram |
Mettet fett | 2.12 | 3.08 | gram |
Salt | 0.05 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.00 | Kr 10.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland majones, lettrømme og hvitvinseddik
Smak til med salt og pepper.
Skjær eple i tynne strimler og vend dem inn i sausen sammen med myntebladene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29028)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-02-20
Oppdatert dato:2012-02-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift