Fotograf:
Eksportutvalget for fisk (EFF)
En eplesalat inspirert av den klassiske coleslaw, som er en kålsalat. Den friske syrlige smaken passer godt til stekt og grillet fisk. Oppskriften inneholder
103 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplesalat med mynte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplesalat med mynte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.30 | 150.30 | Kcal |
Protein | 1.17 | 1.70 | gram |
Karbohydrat | 8.30 | 12.08 | gram |
Kostfiber | 2.38 | 3.46 | gram |
Fett | 6.74 | 9.81 | gram |
Mettet fett | 2.12 | 3.08 | gram |
Salt | 0.06 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.00 | Kr 10.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland majones, lettrømme og hvitvinseddik
Smak til med salt og pepper.
Skjær eple i tynne strimler og vend dem inn i sausen sammen med myntebladene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2618 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29028)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-02-20
Oppdatert dato:2012-02-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift