Fotograf:
Frukt.no
Eple- og fennikelsalat er et godt alternativ til den mer tradisjonelle waldorfsalaten til kalkun eller kylling. En nydelig og frisk salat med pikant smak av fennikel. Oppskriften inneholder
157 Kalorier,
7 g Karbo,
3 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kremet eple- og fennikelsalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4646 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kremet eple- og fennikelsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.02 | 235.01 | Kcal |
Protein | 2.50 | 3.74 | gram |
Karbohydrat | 7.20 | 10.78 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 3.20 | gram |
Fett | 12.66 | 18.95 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 2.41 | gram |
Salt | 0.46 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.20 | Kr 13.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 898 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk eplene, og stikk ut kjernehusene. Skjær eplene i tynne skiver som skjæres i fine strimler. Drypp sitronsaft over så eplene ikke blir mørke. Del fennikelen i fire fra topp til rot og skjær den så i fine strimler. Rens og skjær paprikaen i tynne strimler.
Bland eple, fennikel og paprika.
Rør sammen dressingen og smak den godt til. Bland dressingen forsiktig med salalen like før servering. Dryss pinjekjerner over.
Tips:
Salat og dressing kan lages dagen i forveien og oppbevares hver for seg i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 30697)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Innlagt dato:2013-12-05
Oppdatert dato:2013-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift