Bakefett

Kalorier og viktig næringsinnhold i Bakefett

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 3697 kilojoule
Kcal 883.6 kalorier
Protein 0 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 100 gram
Mettet fett 28.8 gram

Notat


Annonse




Fakta om Bakefett.

Bakefett (på engelsk shortening) er et fast fett som består av en blanding av herdede vegetabilske oljer og animalsk fett. Herdingsprosessen konverterer umettet fett til mettet og ødelegger derved de gode egenskapene. Bakefett kan oppbevares i inntil 1 år ved romtemperatur.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Bakefett.

Bakefett er uten smak og blir særlig brukt i bakevarer (smultringer og andre kaker, brød) og til fritering.


Innlagt dato
Oppdatert dato
11.08.2006
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Margarinprodukt
Kilde til Næringsdata
Detaljgruppe
Margarin
Karakter (Snitt)
3,33 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
9754





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Bakefett som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Blodpudding med skjåkgryn3257,989,9812,3128,635,2


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bakefett med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.